Beauty,  Review

Essence // mix & match lipgloss

Ken je dat gevoel dat je net de perfecte lip kleur heb gevonden? Maar wanneer je deze aanhebt toch denkt mmm het zou beter zijn als de kleur lichter of met meer blauw was. Of dat je niet de perfecte lip kleur kan vinden dat bij je outfit pas… ja die struggles ken ik ook! Dus toen ik een tijdje terug opzoek was naar nieuwe beauty producten (want ik hou van shoppen 😉 ). Vond ik tot mijn verbazing deze interessante producten. Namelijk de mix & match lipgloss. Ik zag vijf belovend kleuren namelijk; zwart, blauw, rood, geel en wit. Zelf kocht ik de rode, blauwe en witte. Maar waarom nu net deze kleuren?

Mix & match??

Zoals je misschien weet zijn blauw, rood en geel de hoofdkleuren. Enkel met deze drie kleuren kan je al veel variaties maken. De witte en zwarte zijn natuurlijk om de kleuren lichter en donkerder te maken. Zeer slim van essence! Want met deze 5 kleuren kan je eindeloos veel variaties maken. Zelf was ik niet zo geïnteresseerd in de zwarte en de gele. Maar met de drie kleuren dat ik heb kan ik ook genoeg kleuren maken! Tijd voor een review!

02 heaven on earth

“I’m blue da ba dee da ba da…”

Ik heb een liefdes en haat relatie met blauw op mijn lippen. Maar je moet rekening houden met al deze lipglossjes kan jezelf jouw perfecte kleur creëren. Maar ik laat je de kleur zo zien en gemixt met een andere. Natuurlijk zijn er veel meer variaties om te maken! Maar dit hangt af van hoeveel je van elke kleur gebruikt.

Dit is een zeer speciale helder blauwe kleur! Ik heb nog nooit zo’n blauwe lipkleur gezien! Zeer special en perfect voor een apartere look!

Blauw + wit

Ik heb de blauwe met de witte gemixt. Dit is een zeer opvallende en speciale kleur geworden. Maar hey, als je hiervan houdt waarom ook niet? Maar persoonlijk verkies ik toch de blauwe gemixt met rood. 😉

05 not so innocent

Ja,  je bent zeker niet meer zo onschuldig wanneer je deze witte lipgloss draagt. Ik kan zeker begrijpen dat sommige staan met witte lippen. Maar ik? Neen ik denk het niet ik zie er uit alsof ik nog nooit zon heb gezien… 😉

De witte kleur is moeilijk om volledig dekkend te kregen. Dus deze is best enkel om de kleuren lichter te maken.

Wit + rood

Zoals bijvoorbeeld hier. Ik heb echt dol op deze roze kleur! Normaal haat ik mezelf met roze lippen maar deze keer vind ik het wel leuk! Ik moest hiervoor maar een klein beetje wit toevoegen aan het rood. En dan bammm toen kwam deze pretty roze kleur tevoorschijn!

03 fired up!

Hell to de ja deze kleur is inderdaad fired up! Dit is echt de perfecte glossy rode kleur! Yees, ook perfect om gewoon zo te dragen!

Rood + blauw

Ik combineerde de rode met de blauwe. Afhankelijk van hoeveel je gebruikt van elke kleur wordt deze natuurlijk paars. De kleur dat ik kreeg was zeer special ook een beetje mysterieus donker paars. Zeer special!

Mijn mening over deze glossjes? Ik ben hier echt blij mee! Deze zijn perfect om een unieke lipkleur te creëren. Je kan zoveel kleuren maken met slechts een paar glossjes. Dus ja ik hou echt van dit idee en hoe ze werken! Ze brengen fijn aan op de lippen. De pigmentatie is ook geweldig! De glossjes overleven een drankje maar na een snack is de kleur bijna helemaal weg. Maar ach, het blijven nog steeds lipglossjes. Dus ik vind de mix & match glossjes zeker leuk om mee te experimenteren! Ik ben er ook zeker van dat ik deze nog vaak ga gebruiken om een unieke lipkleur te creëren.

Je kan deze totally me mix & match lipgloss vinden in het kruidvat. De prijs is €1,99 voor 10ml.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!