Beauty,  Review

Essence mascara: I need a miracle

Een goede mascara vind ik iets zeer belangrijk. Het geeft je direct een heldere look. Ik heb geen vaste mascara dat ik gebruik want ik probeer er vaak nieuwe uit. En dan vooral budget proef versies. En zoals je misschien al weet van mijn eerdere reviews van de lash princess mascara probeer ik graag mascara’s uit van essence. Dit is een zeer fijn merk voor de portemonnee en ze hebben vaak hele fijne producten. En deze keer wou ik graag één van hun nieuwste mascara’s uitproberen… Namelijk de I need a miracle mascara. Een toepasselijke naam voor een mascara want om prachtige, lange wimpers te krijgen hebben we allemaal wel een miracle nodig! Deze mascara beloofd vooral volume en een lash tinting complex…

Veel informatie staat er niet echt op de verpakking. Enkel dat het een volumizing & strengthening mascara is. Ook plak bovenaan nog een stick op met + lash tinting complex. En daarmee bedoelen ze dat in deze mascara iets zit dat jouw wimpers donkerder moet maken. Of ik dat echt geloof, mmm neen niet echt. Maar de verpakking vind ik wel heel leuk!

Het borsteltje vind ik heel special, ik heb nog nooit een mascara gehad met zo’n borsteltje. Het heeft zo’n speciale vorm zodat deze alle wimpers goed kan bereiken. Het borsteltje neemt niet te veel mascara op en werkt daardoor ook heel fijn en precies! Ik ben alvast overtuigd van deze vreemde vorm!

Maar natuurlijk moet het resultaat mij ook nog overtuigen… Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met. Zoals je ziet lijken mijn wimpers vele langer!

Als je kan zien geeft de ‘I need a miracle’ mascara een prachtig effect! Het maakt mijn wimpers zeer lang, zwart en geeft het ook een mooie krul. Ik vind het een heel fijne mascara dat ook perfect de hele dag op zijn plaats blijft. Maar of het mijn wimpers echt heeft donkerder gemaakt? Neen, ik denk het niet… Het is enkel een normale mascara dat voor de rest wel doet wat deze beloofd!

Ik vind het een hele fijne budget proof mascara. Als je opzoek bent naar een mascara dat je wimpers langer maakt, dan is deze een aanrader. Als je wat meer opzoek bent naar volume dan zou ik toch een andere aanraden.

Essence I need a miracle mascara kost €3,59.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.