Beauty,  Review

Essence LE: sunset dreamers

Ik denk dat essence ons nog wat langer wilt laten nagenieten van deze heerlijke zomer. Want ik zag onlangs een nieuwe limited edition: sunset dreamers. Ja, ok ik droom inderdaad nog van die prachtige sunsets van afgelopen zomer dus het is zeker wel een toffe collectie voor dit najaar! Ook zitten er in deze collectie veel leuke en unieke producten zoals een lip peeling en nagel tattoos. Yeps, gouden nagel tattoo’s dat er zeer gaaf uitzien. Ja, dit kon ik natuurlijk net zoals de lip peeling en een nagellakje met dream catcher effect niet laten liggen. Dus ben je benieuwd wat ik van deze 3 zeer leuke en unieke producten vind?

Top coat: 03 dream catcher – €1,99

Lang geleden dat ik nog eens nagellak heb gekocht en al zeker een speciale top coat. Maar deze riep gewoon mijn naam. Ook sprak het dream catcher effect mij direct aan… Dit is namelijk een top coat met iriserende pigmenten. Dus naar gelang het licht valt veranderd deze top coat van kleur…

Om het effect goed weer te geven heb ik twee laagjes van deze top coat aangebracht op een witte en zwarte basis. Bij de witte basis geeft het een magische unicorn effect. Dan ziet deze topcoat er zacht roze, oranje & wit uit. Met een zwarte basis word de topcoat wat intenser van kleur en krijg je een groen en blauw effect. Zoals je ziet is het een magische en prachtige topcoat!

Lip peeling: 01 desert crush – €1,99

Deze lip peeling zit in een zeer leuke en handige verpakking dat je makkelijk kan meenemen. Het product zelf ruikt een klein beetje chemisch en toch een tikkeltje zoet. De lip peeling voelt aan als een soort van gloss. Als je rustig met je vinger hierover wrijft of met je lippen over elkaar gaat dan voel je de korreltjes dat hierin zitten. Er zitten er niet zo veel korreltjes in als bv. de lippeeling van het kruidvat. Maar met deze kan je ook perfect jouw lippen pelen op een zachte manier. De smaak hiervan is een beetje vreemd, dus je kan de peeling best van je lippen halen met een tissue. Het is makkelijk om je lippen hiermee te scrubben en ik heb ook het gevoel dat het mijn lippen verzorgt. Het haalt alle velletjes weg dus ja deze lip peeling werkt perfect en is echt een must voor nu dat het kouder wordt!

Nail & cuticle tattoos: 01 sunshine on my mind – €1,99

Dit zijn speciale tattoos voor op jouw nagels en nagelriemen. Gaaf toch, allemaal prachtig gouden tattoos. Het aanbrengen verloopt net hetzelfde als bij een normale plaktattoos. Dus het is zeer makkelijk en omdat deze tattoos zeer klein zijn gaat het ook erg snel. Hierin zitten 2 velletjes met allemaal verschillende soorten prachtig etnische tattoos. Ik ben helemaal fan van al deze patroontjes en dan ook omdat het gouden tattoos zijn! Nu moet ik wel zeggen dat ik dit eerder iets vind voor tijdens het festival seizoen, dan lijkt het me echt prachtig zo’n gouden tattoos op je nagels en of nagelriemen.

Ik heb er wel alvast eentje uitgeprobeerd en het ging vrij vlot en de tattoo bleef ook gedurende dag mooi zitten. Dus deze tattoos bewaar ik alvast voor volgend festival seizoen want ik vind ze super!

Ik vind het een heerlijke collectie om ons nog wat te doen na zomeren! Buiten deze 3 speciale producten heeft deze tijdelijke collectie nog meer te bieden zoals bv. marble lippenstiften en highlighter, een mooi oogschaduw palette en nog vele meer… Tot wanneer deze verkrijgbaar is weet ik niet. Maar in de winkels hebben ze nog veel en op de webshop van het kruidvat ook.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.