Beauty,  Review

Essence LE // step into magic wonderland

Step into magic wonderland… Met dit in je achterhoofd denk ik direct aan een groot sprookjesachtig kasteel en op de achtergrond sneeuwt het. De sneeuw laat een prachtig wit pad achter. En het beste is het is niet eens koud in mijn magic wonderland… Met dit in mijn achterhoofd zal ik deze nieuwe limited edition van essence reviewen. Dus laten we samen in magic wonderland stappen en verrast worden door essence en hun magische make-up producten!

Highlighter // 01 sprinkle fairy dust wherever you go €3,59

Deze highlighter trok direct al mijn aandacht. Deze zag er zeer special en mooi uit! Maar jammer genoeg kon ik deze niet uitproberen in de winkel. Dus na het nemen van de foto’s moest ik deze direct proberen! En op mijn huid is deze zelfs mooier dan in de verpakking!

Deze highlighter geeft mijn huid een subtiele, zachte glow. Het heeft een zeer koel ondertoon en daar hou ik wel van! Dit is zeker en vast een perfecte koele highlighter om icequeen te spelen tijdens de winter! 😉

Eyebrow & lash top coat // 01 pink dreams are made of this €2,59

Wie wilt er nu geen roze wenkbrauwen of wimpers? Voor mij was dat een droom dat ik had toen ik klein was. 😉 Maar toen ik deze vreemde maar toch speciale wenkbrauw top coat zag moest ik deze direct hebben! Benieuwd hoe ik sta met roze wenkbrauwen?

Zoals ik al zei is dit special… Ik heb zeer donker wenkbrauwen maar toch maakte deze top coat mijn wenkbrauwen direct donker roze! Ook blijft het zeer goed zitten! Dus dit is inderdaad het perfecte wonderland product! Dit is zeker niet om elke dag te dragen. Maar ondanks dat ga ik hiermee zeker speciale (festival) looks mee proberen te maken. Je kan deze ook gebruiken voor je wimpers maar dan zag je het resultaat niet echt goed. Dus als je altijd al eens roze wenkbrauwen hebt willen proberen? Dan is dit je kans! Oh, en onderaan zie je ook een full face foto met mijn roze wenkbrauwen! 😉

Pure glitter lipstick // 03 elfin whispers €2,59

Om eerlijk te zijn vind ik de verpakking er een beetje goedkoop uitzien… Ook het idee van deze glitter lipstick lijkt wat op de lipstick van de galaxy collectie van Rihanna haar merk; fenty. Maar daarover ga ik snel een review schrijven! 😉 Maar is dit een goede of slechte look a like?

De pigmentatie van deze lipstick is zeker ok. Het is niet wauw maar na een paar keer aanbrengen krijg je onderstaan resultaat. Dus ik denk dat dit meer bedoeld is als een top coat om je lipstick meer special te maken. Maar je kan het natuurlijk altijd zo dragen! Het is een speciale donker paarse koude kleur met zeer veel maar veel glitter in. Voornamelijk zilveren, donkere roze en paarse glitters. Maar ze voelen op de lippen wat vreemd aan. Kan je, je herinneren dat je vroeger toen je kind was met kindermake-up speelde? Deze lipstick voelt een beetje aan zoals de lippenstiften van toen… Ok, het ziet er inderdaad special uit. Maar persoonlijk hou ik toch niet van dat vreemd gevoel van deze lipstick op mijn lippen. Maar het is inderdaad misschien beter om dit als top coat te gebruiken. Dus ik wil deze nog wel een tweede kans geven.

En tada de full face foto. Het blijft toch raar om me te zien met roze wenkbrauwen, maar ik denk dat ik nu wel perfect pas in essence wonderland! 😉

Deze collectie brengt zeker het wonderland gevoel er in! De lipstick in niet echt mijn favoriet… Maar ik ben dol op de highlighter, en deze ga ik nu zeker elke dag gebruiken! De roze top coat ga ik nu niet direct nog eens gebruiken. Maar voor met het festival seizoen weet ik waar ik deze kan vinden!

Je kan deze “step into magic wonderland” collectie vinden tot het eind van deze maand (december) in het kruidvat.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!