Beauty,  Review

Essence LE: adventure awaits

Een nieuwe collectie van essence die je helemaal in zomersferen brengt. Deze tijdelijke collectie bevat producten dat geïnspireerd zijn op de beautyproducten van het Verre Oosten. Denk hier bij vooral aan levendige kleuren, etnische patroontjes een aan alles voor een mooi bruin en shimmering kleurtje! Ik kocht van deze geweldige collectie 3 producten dat me helemaal festival en zomer vibes gaven! Benieuwd hoe ze bevallen?

Essence Adventure Awaits 3D jewellery nail sticker – € 1,99

Het eerste is iets vrij simpel maar wel zeer leuk! Namelijk nagelstickers! Normaal zou ik dit nooit kopen, maar ik vind de etnische figuurtjes enorm mooi om je manicure te pimpen tijdens de zomer! Het geeft je nagels net dat extra! Deze zijn zeer mooi op een zacht zomers nagel kleurtje of op wit vallen deze extra goed op! Hoe aanbrengen? Je lakt eerst je nagels met het gewenste kleurtje, wanneer dit droog is dan breng je de gewenste sticker aan op de nagel. Dit kan je bv. doen met een pincet dit maakt het werk wat makkelijker. Wanneer de sticker goed plakt werk je af met een top coat. Voila that is it en dan heb je een leuke zomerse manicure met etnische details!

Essence Adventure Awaits body & ankle jewellery tattoos – € 1,99

Deze body tattoos in etnische printjes zijn gewoon een must voor op festivals! Deze tattoos staan heel sierlijk. Je hebt er met goud, zwart en in het appelblauw-zeegroen. Hiermee voel je direct de etnische vibes! Het zijn geweldige tattoos, dat ik zeker kan aanraden om je outfit net extra te pimpen!

Essence Adventure Awaits scented shimmering body lotion – € 1,99

Dit is de perfecte body lotion om jouw deze zomer te laten sparkelen! Het is een lekkere body lotion dat fris maar toch een tikkeltje zoet ruikt. Deze trekt direct in de huid in en laat een subtiele glitter/gezonde glow achter. Geweldig om je benen of armen in die ene outfit helemaal te laten stralen. Ik ben fan van deze body lotion vanwege de pretty glow maar ook omdat het mijn huid lekker zacht maakt en snel intrekt! Echt een toppertje! Dus good job essence, zeker voor die prijs!

Ik ben helemaal fan van deze heerlijke collectie met prachtige printjes! De tattoos en nagelstickers zijn zeer leuk om je look extra te pimpen. Maar ook de body lotion zorgt voor een stralende, mooie glinsterende huid! Als je het mij vraagt zijn deze producten top voor deze (festival) zomer!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.