Beauty,  Review

Artistry studio: shanghai edition

Artistry studio was voor mij tot kort nog een onbekend merk… Maar gelukkig heb ik er een tijdje terug kennis mee mogen maken. En ik kan alvast verklappen dat dit merk mij aangenaam verrast heeft! Dus in dit artikel ga ik je ook kennis laten maken met enkele prachtige producten van dit merk. Meer bepaald van hun geweldige Shanghai collectie. Dus laten we snel samen deze producten ontdekken!

Allereerst wil ik even een momentje stilstaan bij de verpakkingen van deze collectie. Want hoe leuk is dat gedaan! Ik vind de verpakkingen perfect bij de collectie passen.

Eau de toilette rollerball – €24,80

Ik ga starten met de eau de toilette rollerball. Dit is dus een parfum of beter een eau de toilette dat komt in een roller vorm. Heel handig om je parfum gerichter mee aan te brengen én ook makkelijk om mee te nemen. De parfum komt in 3 verschillende geuren. En… er is nog iets heel special hieraan…  Dat is namelijk dat je deze geur kan combineren met elkaar. Dus met deze 3 verschillende parfums kan je meerdere geuren gaan creëren afhankelijk van je mood. Ik vind dit zelf een top concept, want zo krijg je een unieke geur. Dus laat ik je snel vertellen hoe precies je deze kan combineren….

Lotus blossom & violet: is een zeer frisse bloemige geur, deze kan je combineren met nectar blossom & pomelo voor een extra dosis ‘girl power’. Dan wordt het een combinatie van een frisse bloemige geur met een fruitige touche.

Nectar blossom & pomelo: deze fruitige geur kan je combineren met plum blossom & vanilla musk. Persoonlijk is dit mijn favoriete combinatie. Het wordt dan een heerlijke verleidelijke geur.

Plum blossom & vanilla musk: is ook weer een frisse bloemige geur. Voor een iets zwoeler geur kan je deze combineren met de lotus blossom hand cream.

Het roll systeem vind ik zelf fijn en snel werken. En zoals ik zei mega handig voor mee te nemen. De parfums blijven qua geur ook bijna de hele dag aanwezig. Dus wat mij betreft zijn deze echt top! Vooral het feit dat je deze kan gaan combineren vind ik uniek. Want zo krijg je toch een beetje een geur dat niemand anders heeft. Ik gebruik deze graag apart maar vind het ook leuk om de geuren dat bij elkaar passen samen te dragen. Ja, ik vind deze 3 parfums zo leuk en lekker ruiken!

Soft and silky eye & cheek – pop trio – €35,01

En dan ga ik het nu hebben over de soft and silky eye & cheek pop trio. Dit is trouwens ook een product dat me aangenaam verrast heeft. En op korte tijd zelfs in mijn everyday bakje is beland omdat ik deze zo fijn vind! Het is dus een combinatie van blush en twee kleuren nude oogschaduw. Het doosje is trouwens heel handig en werkt magnetisch. En een leuk detail… Hierin zit ook een spiegeltje verwerkt wat natuurlijk altijd zeer handig is! Goed om te weten: het is zonder parabenen en bevat verzorgende ingrediënten zoals groene thee extract en ginseng.

De textuur van de oogschaduw en blush is zeer special. Het voelt aan als een combinatie tussen een crème en poeder, maar als je het aanbrengt dan is het toch echt een poeder. Je kan het aanbrengen met je vingers maar met een kwast werkt het net zo goed. De oogschaduw en blush zijn van kleuren perfect gematcht op elkaar. De blush heeft een mooie, zachte perzik koraal kleur. De oogschaduws zijn licht beige en een ietsje donkere warme beige kleur. Bij beide kleuren merk ik toch een beetje een perzik tintje er in, daarom dat de blush en oogschaduws zo goed bij elkaar passen.

Zoals je kan zien krijg je met de oogschaduw de perfecte everyday nude look, love it! Ook de blush ziet er prachtig uit en geeft een gezonde gloed. Ja, van dit palletje ben ik fan! Het werkt zeer goed, de kleuren zijn prachtig en goed gepigmenteerd én alles blijft goed op zijn plaats zitten.

Soft as silk hand cream – 3x 30g – €26,25

De handcrème komt in een handige verpakking dat ideaal is om mee te nemen. In de verpakking vind je 3 verschillende handcrèmes terug: vanilla, lotus blossom en pomelo. De hoofdingrediënten zijn granaatappelextract, glycerine, ginseng- en groene thee -extract. Dit moet zorgen voor hydratatie, verzorging en moet de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De geuren van de handcrème is geïnspireerd op de geuren van de eau de toilette. Enkel is de geur van de handcrème subtieler.

Lotus blossom: deze geur vind ik echt geweldig! Het is een heerlijke, frisse bloemige geur.

Pomelo: een iets warmere maar alsnog een frisse, beetje fruitige geur.

Vanilla: hier zal ik niet te veel uitleg over moeten geven, want het is een warme aangename subtiele vanille geur.

De handcrèmes hebben een heerlijke structuur. Het is een aangename, zachte textuur dat makkelijk uitsmeert en vrij snel intrekt. Achteraf heb ik het gevoel dat de handcrème een beschermd laagje over mijn handen legt. Waardoor deze de hele dag verzorgd en goed aanvoelen. Het formaat hiervan is handig om mee te nemen in je tas. Ik heb standaard de vanille in mijn handtas zitten en deze is heel fijn om snel tijdens deze koud mijn handen toch goed te beschermen. Wat mij betreft werken deze handcrèmes ook echt geweldig! Mijn handen voelen zacht en goed aan achteraf!

Conclusie:

Wauw, ik wist echt niet dat artistry studio zo’n fijn merk is! Ik ben heel blij dat ik mocht kennis maken met dit fijne merk, want de producten zijn echt top! Ik vind alles stuk voor stuk fijne en unieke producten! Ik gebruik de handcrème en parfums bijna dagelijks. En het oogschaduw & blush palette gebruik ik ook bijna iedere keer wanneer ik make-up draag. Ik ben zeer tevreden van deze producten en ben benieuwd om nog meer van dit geweldig merk uit te proberen!Artistry studio was voor mij tot kort nog een onbekend merk… Maar gelukkig heb ik er een tijdje terug kennis mee mogen maken. En ik kan alvast verklappen dat dit merk mij aangenaam verrast heeft! Dus in dit artikel ga ik je ook kennis laten maken met enkele prachtige producten van dit merk. Meer bepaald van hun geweldige Shanghai collectie. Dus laten we snel samen deze producten ontdekken!