Beauty,  Review

Elsève rapid restore intense conditioner

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik droge en vooral onhandelbare lokken heb. De juiste producten voor mijn haar vinden is moeilijk aangezien ik graag mijn natuurlijk krul er nog in heb. Dus een wekelijks haarmasker is toch wel nodig om mijn lokken intens te voeden. Maar veel tijd heb ik hier niet altijd voor… Meestal douche in ‘s morgens en dan moet het snel gaan en heb ik niet echt tijd om een haarmasker te gebruiken. Soms breng ik het de avond er voor aan, zodat het een hele nacht kan inwerken. Maar meestal vergeet ik dit. En ‘s morgens is elke minute mij kostbaar aangezien ik soms net te lang snooze… 😉 Maar ik denk niet dat ik de enige ben waarvan de minuten kostbaar zijn want… Elseve heeft namelijk een rapid restore lijn op de markt gebracht. De naam zegt al genoeg maar hoe bevallen deze rapid restore haarproducten mij?

Rapid restore?

De rapid restore lijn is een lijn met 4 intens voedende conditioners dat geen inwerk tijd nodig hebben. En het best van al, deze moeten tot 2x meer voeden en verzorgend zijn dan normale conditioner. Dus deze conditioners zijn heel makkelijk en vooral snel in gebruik! Aanbrengen op nat gewassen haar en je kan het gewoon direct uitspoelen zonder enige inwerk tijd. Heerlijk toch, zeker omdat dit jouw toch al wat minuten kan besparen! Dus laat we snel een kijkje nemen naar 4 conditioner dat beschikbaar zijn.

Extraordinary oil

Droog haar

We hebben allereerst natuurlijk een conditioner voor droog haar. Deze bevat oa. jojoba olie & aminozuren.

Total repair

Beschadigd haar

Is jouw haar toch meer beschadigd van bv. de stijltang of de zon of… Dan is deze conditioner meer iets voor jouw deze bevat oa aminozuren & vitamine E. En deze zal er voor zorgen dat jouw beschadigd haar er terug gezond, glanzend & sterk zal gaan uitzien.

Color-vive

Gekleurd haar

Aan gekleurd haar is er natuurlijk ook gedacht om oa. jouw kleur te beschermen en er langer mooi te laten uitzien. Deze conditioner bevat oa aminozuren & vitamine E.

Dream long

Lang beschadigd haar

We hebben al een conditioner gehad voor beschadigd haar. Maar de combinatie lang en beschadigd haar is er ook. Gelukkig is hier ook aan gedacht om jouw prachtige lange lokken er terug gezond te laten uitzien! Deze conditioner bevat oa aminozuren & castorolie.

Conclusie:

Er is gedacht aan vele haartypes. Dus ik ben er zeker van dat hier een conditioner tussen zit dat jouw haar terug zal laten stralen! Ik ben alvast enorm tevreden! Deze werken heel snel en vooral heel goed! Gewoon eventjes snel aanbrengen en dan is jouw haar al direct verzorgend en kan je het al uitspoelen. Geweldig toch! Zeker omdat je hiermee toch enkele minuutjes kan besparen zonder dat jouw haar er van weet. Ik was mijn haar ongeveer 2x per week. En ik wissel graag af met de conditioner voor gekleurd haar en degene voor lang beschadigd haar. En de resultaten zijn geweldig. Mijn haar ziet er gezond, sterk en glanzen uit! Ook voelt het heel zacht aan. Het ziet er zelf zo goed uit dat ik niet echt een serum nodig heb. Top gedaan! Ik kan deze snel werkende conditioners zeker en vast aanraden!

Prijs: al de conditioners hebben een prijs van €4,99 voor 180ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.