Beauty,  Review

Ecooking: moisturizing serum

In de “Energize” goodiebox van de maand februari vond ik dit moisturizing serum van ecooking. Het was een kleinere verpakking van dit serum. Maar dat vind ik nét het leuke aan goodiebox want zo kan je dit uitproberen en zien of het iets is voor je huidtype of niet. Mijn huid is tegenwoordig wat droger dus een moisturizing boost kwam als geroepen! Ondertussen heb ik het serum uitgebreid kunnen proberen en heb ik het zelfs opgemaakt. Dus tijd om je hierover alles te vertellen!

Dit serum moet het vochtgehalte in de huid verhogen, waardoor deze voller en gladder zal gaan ogen. Je mag dit serum dagelijks gebruiken op een gereinigde huid onder jouw dag en of nachtcrème. Dit moisturizing serum bevat hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof dat afneemt naarmate je ouder wordt. Dit ingrediënt is perfect om de huid soepel en gehydrateerd te houden. Het serum is vegan en geurloos.

Wat vind ik er van?

Het serum is zeer vloeibaar, het voelt verfrissend en luchtig aan. Het is inderdaad geurloos en trekt vrijwel direct in de huid in. De verpakking van het serum vind ik best wel leuk en ziet er ook luxueus uit. Het is zeker een fijn serum dat aangenaam aanvoelt. Maar ik zou dit niet echt een moisturizing serum noemen. Want ik vond eerder dat dit serum mijn huid uitdroogde in plaats van het hydratie te geven. Maar buiten dat moet ik wel toegeven dat ik het een zeer fijn serum vond! Ondanks dat het mijn huid niet genoeg hydratatie gaf, maakte het mijn huid wel egaal en glad. Het liet mijn huid er stralend en beter uitzien.

Ik heb het altijd ‘s ochtends gebruikt, 1 pompje was genoeg voor mijn gezicht. En met de 10ml kwam ik ongeveer een kleine 2 à 3 weken toe.

Conclusie:

Op zich is dit zeker een fijn serum dat mijn huid egaler en gladder maakte. Maar ondanks dat dit moet zorgen voor een moisture boost maakte het mijn huid vele droger dan normaal. Ook vond ik dat dit serum vrij snel leeg was. Natuurlijk had ik hiervan maar een kleine verpakking uit de goodiebox. Maar als ik het even uitreken dan zou ik met de full size verpakking van 20ml ongeveer een kleine 4 à 5 weken mee toekomen. En als ik dan kijk naar de prijs en wat het doet voor mijn huid, dan zou ik deze niet echt opnieuw kopen. Ook als je al een droge huid hebt dan zou ik deze eerder afraden, want dit serum heeft mijn huid vele droger gemaakt. Maar als je een ander huidtype hebt kan je dit serum zeker en vast eens proberen, vooral als je een egale en gladde huid wenst.

Prijs: ecooking moisturizing serum kost €53,30 voor 20 ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.