Beauty,  Review

Dr botanicals: moroccan rose nourishing hand cream

Om eerlijk te zijn is dit een handcream dat ik zelf nooit snel gekocht zou hebben. Vooral vanwege de prijs en omdat ik natuurlijk niet weet of deze dat waard is. Maar het leuke aan goodiebox is dat er vaak producten in zitten dat je anders zou overslaan. Zoals in mijn geval deze handcream. Toen ik deze in mijn goodiebox van vorige maand vond was ik toch direct zeer benieuwd. Want de verpakking ziet er vrolijk en leuk uit. En een handcream dat maar liefst €30 kost moet toch de moeite zijn? Niet? Benieuwd of ik deze nourishing hand cream van Dr Botanicals de moeite vind? Lees dan snel verder!

In deze handcream zitten onder andere kamille, aloë vera-extract en rozenwater. Dit moet zorgen voor de juiste bescherming en hydratatie van je handen. Klinkt als een heerlijke handcream om je handen mee te verzorgen. De verpakking hiervan vind ik zelf geweldig! Lekker vrolijk en handig! Deze doet me al uitkijken naar de lente.

De handcrème zelf heeft een hele aangename luchtige structuur dat direct in de huid in trekt.

Van de geur hiervan moet je wel houden. Het doet me zelf denken aan wierook stokjes, zelf vind ik de geur wel lekker ruiken! Vlak nadat je jouw handen hebt ingesmeerd ruik je natuurlijk de geur het sterkste, maar dit verdwijnt gedurende de dag. Zoals ik zei heeft deze een aangename niet vette structuur dat snel intrekt. Het laat mijn handen lekker zacht en aangenaam aanvoelen. Wel moet ik toegeven dat dit meer een handcrème voor in de lente/zomer is. Nu met de koud, merk ik dat deze net niet genoeg voeding geeft. Maar dat is natuurlijk logisch want in de winter hebben onze handen veel te verduren. Maar als ik dan ga kijken naar de hoge prijs hiervan, ja dan vind ik wel dat deze toch net ietsje voederder mocht werken! Als je natuurlijk niet echt last hebt van droge handen tijdens de winter, ja dan is deze wel perfect voor jouw het hele jaar door.

Conclusie:

Ik zit met een beetje gemengde gevoelens. Langs de ene kant is deze handcrème wel aangenaam, trekt deze snel in en maakt mijn handen zacht. Maaar voor nu met de kou merk ik toch wel dat deze te weinig hydratatie geeft. En voor een handcrème van €30 verwacht ik wel wat meer. Ik ga deze natuurlijk met veel plezier in de lente/zomer gebruiken. Maar of ik deze opnieuw zou kopen? Neen, dat niet daarvoor vind ik dat deze te weinig doet in vergelijking met de prijs.

Maar als jij €30 prima vind voor een handcrème en niet zo’n droge handen hebt tijdens de winter? Ja, dan ga je deze zeker prima vinden, vooral als je ook nog eens dol bent op de moroccan rose geur! 😉

Prijs: Morrocan rose nourishing hand cream van Dr botanicals kost €30 voor 50ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.