Beauty,  Review

Dove nourishing secrets // strengthening shampoo & conditioner

Dove blijft een heerlijk merk dat behoord tot één van mijn favoriete merken! Nog steeds ben ik enorme fan van hun derma spa lijn in de geur cashmere comfort. En nu heeft dove iets nieuw op de markt namelijk de nourishing secrets lijn! Natuurlijk stond ik te popelen om de producten uit te proberen! Dus vandaag vertel ik je meer over de shampoo en conditioner uit deze veelbelovende lijn!

Nourishing secrets?

Dove nourishing secrets is een lijn waarbij vrouwen over heel de wereld hun eigen beautygeheimen delen. Er zijn vijf verzorgingslijnen, geïnspireerd op de verzorgende beautyrituelen van vrouwen uit India, Japan, Frankrijk Centraal-Amerika en Afrika. De lijn dat ik nu aan jullie ga voorstellen is geïnspireerd op het sterk haar van Amerikaanse vrouwen.Dit hebben zij voornamelijk te danken aan avocado-olie en calendula. Avocado wordt gebruikt om het haar sterker te maken en de vetzuren uit calendula zorgen voor het herstel van het haar. Klinkt veelbelovend!

Strengthening shampoo

Deze shampoo is bedoeld om je haar sterker te maken en om dun en kwetsbaar haar een boots te geven. Vroeger had ik echt een volle bos, maar ik merk steeds dan mijn haar dunner en dunner en meer kwetsbaar wordt. Dus voor mijn haartype is dit de perfecte shampoo! En zoals dove belooft, merkte ik inderdaad na de eerste keer wassen al een verschil. Allereerst vind ik het een zalige shampoo! Deze heeft een heerlijke, zachte geur! Echt een plezier om zo je haar te wassen! Maar buiten de heerlijke geur merkte ik ook direct dat mijn haar vele zachter was. Na deze nu een aantal keren gebruikt te hebben ben ik zeker overtuigd van deze fijne shampoo! Deze maakt mijn haar lekker luchtig dus terug wat meer volume in mijn kapsel. 😉 Ook merk ik dat mijn haar er gewoon beter en verzorger uitziet. Maar dit zal natuurlijk komen door de combinatie van de shampoo met de conditioner te gebruiken. Dus laat ik je daarover wat meer vertellen.

Strengthening conditioner

Ik gebruik altijd conditioner omdat mijn haar anders zeer ‘onhandelbaar’ is. Ook zoals de shampoo ruikt deze enorm goed. Meestal laat ik mijn conditioner een minuutje of twee intrekken en daarna spoel ik deze uit. Toen ik deze uitspoelde, voelde ik direct dat mijn haar nog zachter was geworden. Het is zeker een fijne conditioner dat mijn haar niet zwaar maakt, mijn kapsel ziet er ook nog altijd luchtig en gezond uit. Ook merk ik duidelijk dat mijn haar terug wat voller lijkt, dit kan ook een gedacht zijn, but I like it! Mijn haar heeft terug wat meer glans en ziet er ook niet meer zo ‘dood’ uit zoals vroeger! Dus ja deze twee producten geven inderdaad een top boost aan je haren!

Conclusie?

Natuurlijk moet je niet direct wonderen verwachten. Maar het is echt een super fijne lijn dat je haar luchtig maakt en ook nog eens goed verzorgt! Zeker een must voor wanneer je kwetsbaar of droog haar hebt! Je haar krijgt hierdoor echt de boots dat deze nodig heeft! Ook is de geur hiervan heerlijk, zeker als je een avocado lover bent zal je hierop dol zijn! Ik ben zeker en vast blij met deze fijne haarverzorgingsproducten!

De conditioner bevat 200ml en de shampoo 250ml beide kosten ze €3,95, en zijn ze verkrijgbaar bij de drogisterij.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!