Beauty,  Review

Dove: nourishing secrets

Ik schreef al eerder over de nourishing secrets lijn van dove maar dan over de shampoo & conditioner. Deze twee producten heb ik met zeer veel plezier opgemaakt en waren erg fijn voor mijn haar. Maar deze keer ga ik het niet hebben over een shampoo of conditioner, maar over producten om je huid te verzorgen. Ik ga namelijk voor jullie van deze lijn de glowing body lotion en de restoring body wash reviewen! Het zijn beide redelijk speciale producten… Dus lees zeker verder als je wilt weten waarom…

Glowing body lotion €6,49

Deze body lotion is met lotusbloem extract en rijstmelk, het is een beauty product geïnspireerd op de prachtige huid van de vrouwen in Japan. De rijstmelk in deze body lotion bevat veel vitamines en hydrateert de huid zeer goed. Lotusbloem heeft een verzorgende en kalmerende werking. Deze body lotion ruikt heerlijk, het is een zachte bloemige geur! De body lotion is perfect voor deze zomer, aangezien het een zeer lichte textuur heeft en goed en snel in de huid intrekt. Het zorgt er voor dat mijn huid lekker zacht gaat aanvoelen en goed gehydrateerd is. Het is een hele lekkere body lotion qua structuur en geur!

Restoring body wash €3,59

Deze body wash met kokosolie, kurkuma en amandelmelk is geïnspireerd op de gladde en verzorgde huid van de Indiaanse vrouwen. Kokosolie en amandelmelk zijn beide goed voor een droge huid en kurkuma heeft een reinigende werking.

Deze body wash is zeer special, deze heeft namelijk een bruine kleur! Ik heb nog nooit een body wash gezien dat zo’n kleur heeft dus ik vond het wel special. De geur hiervan is heerlijk, je ruikt de kokos heel goed maar niet te overheersend want je ruikt heel subtiel ook de amandelmelk. De geur blijft niet heel lang hangen, maar om te douche is de kokos heerlijk! Het is een fijne body wash dat de huid reinigt en deze zeker niet uitdroogt!

Deze body wash & lotion zijn top producten zeker om lekker na te zomer! Ik ben alvast zeer tevreden van deze heerlijke producten met een geweldige geur! Dove is oa verkrijgbaar bij het kruidvat.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.