Review

Dove exfoliating body scrub

Een body scrub dat mierzoet ruikt en me direct aan snoepjes doet denken… Ja, deze moest ik gewoon uitproberen! Ik heb het over de dove exfoliating body scrub. Deze is beschikbaar in 3 geuren en ik ging voor de heerlijke geur pomegrante seeds & shea butter scent. Ze zeggen wel shea butter scent, maar gelukkig is dit niet zo. Want uh, ja shea butter vind ik nog al een overheersende geur. Maar er staat vooral shea butter op omdat deze scrub deze hydraterende stof bevat.

Dus gelukkig ruikt het niet echt naar shea butter want het is eerder een hemels zoete geur. De geur doet me gelijk denken aan snoepjes, en ik vind dit echt heerlijk om mezelf met zo’n snoepjes scrub te scrubben. Echt een plezier onder de douche.

Ik gebruik deze scrub als volgend: ik neem een klein beetje en wrijf dit in cirkelvormige bewegingen op mijn natte huid. Op dezelfde manier spoel ik het er ook af. Ik vind dit zelf het fijnste en nauwkeurigste werken plus dan geef je jezelf nog eens een relaxing mini massage. Dus win-win. 🙂 De scrub heeft eerder een milde/zachte structuur waardoor je deze makkelijk ook 2x in de week zou kunnen gebruiken. Het voelt een beetje aan zoals een suikerscrub maar dat is deze niet. Het is gewoon een fijne scrub dat heel de douche vult met een heerlijke snoepjes geur.

Conclusie:

Ik ben dol op deze mierzoete snoepjes geurige scrub! Het is een milde scrub dat zeker perfect werkt en de huid zacht maakt. Deze laat geen olie laagje achter op de huid, maar droogt de huid ook niet uit. Dus ja dove, deze body scrub is zeker een leuke toevoeging aan het assortiment! Zeker omdat ik ook niet veel product nodig heb, dus deze scrub is redelijk zuinig in gebruik! Het enige nadeel… Ja, dat vind ik toch wel de prijs… €9 voor een scrub is niet echt budget proef…

De dove exfoliating body scrub pomgranate & shea butter is oa. verkrijgbaar in het kruidvat en kost €8,99 voor 225ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.