Beauty,  Review

Dove // deodorants with the new formula

Misschien denk je nu een review over dove deo’s? Meh, neen dat is toch niet zo special… Maar deze keer is het wel special omdat dove hun formule heeft veranderd. En zijn deze nu beter geworden of zijn de ‘nieuwe’ deo’s toch niet de moeite? Op het dove event een tijdje terug kreeg ik vier deo’s met de nieuwe formule in de goodiebag. Ik was benieuwd om deze uit te proberen! Is het beter geworden?

Wat heeft dove verandert?

Omdat we voortdurend onze oksels irriteren door te scheren, waxen,… Door dit te doen verwijder je ook je beschermende huidlaag. Dus onze oksels kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom introducerende dove deze deo’s niet enkel tegen het zweten maar ook om je oksels te beschermen en te verzorgen. Deze deo’s bestaan uit 25% verzorgende bestandsdelen. Dus deze nieuwe formule beloofd om je oksels te beschermen voor 48h en ook nog eens te verzorgen!

Dove // go fresh // 75ml €3,29

De geur van deze deo is zeker mijn favoriete geur! Deze ruikt enorm fris maar super goed! Het is de komkommer met groene thee variant. Deze voelt ook enorm verfrissend aan! Dit is zeker mijn must deo voor de zomer! Het is ook een klein formaat dus handig om mee te nemen!

Dove // original// 50ml €3.29

Een rol deo is ook altijd zeer handig om mee te nemen. Deze heeft de meer klassieke, melkachtige dove geur.

Dove // soft feel // 150ml €3,89

Om eerlijk te zijn ben ik zelf meer fan van de go fresh geur maar al met al is deze zeker ook goed. Het is een meer poederige met een warme musk en bloemige geur.

Dove // original spray // 150ml €3,29

We hadden de original al in rol vorm maar je hebt deze natuurlijk ook in een spray. Soms ben ik meer fan van spray deo’s en de andere keer weer meer van de rol deo’s. Maar alle twee de varianten ruiken en werken even goed!

Dus hoe bevalt deze nieuwe formule?

Eerst en vooral zijn deze deo’s enorm goed en beschermen ze zeker bijna heel de dag tegen ongewenste geurtjes! Maar dit hangt echt af van wat je doet! Dus na een goede sport sessie moet je, je toch verfrissen. Maar met normale dagen doet deze deo zeker goed zijn werk! En het beste van al is dat deze inderdaad mijn oksels verzorgen! Dus na deze deo te gebruiken voelen mijn oksels zachter aan en zijn ze ook minder geïrriteerd. Dus ja deze ‘nieuwe’ deo’s zijn zeker de moeite waart! Deze beschermen niet enkel tegen zweten maar verzorgen mijn oksel ook! So good job dove! Ik ben dol op de nieuwe formule van deze deo’s!

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!