Personal

Dou my hands handspray

Onlangs heb ik via instagram een pakketje weggeven van dou my hands met een anti bacteriële spray en handlotion. Ik hoop dat de winnaar blij is met deze productjes. 🙂 Zelf mocht ik hiervan ook twee producten uitproberen, een anti bacteriële vanille en ginger spray. Ik gebruik zelf wel af en toe zoiets maar dan in gel vorm. En elke keer opnieuw heb ik dan hetzelfde voor… Ofwel neem ik te veel product of te weinig. Dus deze sprays spraken me direct aan. Want voor onderweg is dit enorm handig en vooral snel. Dat verwacht ik er toch van… Dus zijn deze sprays echt zo handig?
Dou my hands heeft de reinigende handsprays in 4 verschillende geuren. Je hebt allereerst neutraal, ginger, vanille en sinds onlangs heb je ook nog guarana. Ook hebben ze nog een verzorgende handlotion ook in spray vorm. Omdat het in spray vorm is, is dit heel makkelijk om mee te nemen. De verpakkingen zijn hier ook perfect voor aangezien ze niet te groot zijn. Het is heel makkelijk om deze spray’s te gebruiken. Je verstuift het op jouw handen, wrijft het uit. En voila jouw handen zijn al volledig proper. De spray werkt heel makkelijk en je kan deze goed doseren.
Ginger
Ginger, kan ik in deze geur niet echt terug vinden. Het is een hele subtiele geur dat niet echt opvalt. Maar het is vooral een frisse maar zeker een aangename geur.
Vanille
Dus beide handsprays werken eigenlijk hetzelfde het is enkel de geur dat deze anders maakt. En deze vanille geur is een lekkere warme zoete maar toch een beetje een frisse geur. Echt geweldig vind ik deze! Deze blijft van de twee ook het beste hangen en ruik je subtiel nog achteraf. Dus buiten verzorgde en gereinigde handen heeft de vanille nog als extra dat je handen lekker ruiken achteraf.

Conclusie?

Ik ben fan van de geuren, vooral de vanille variant vind ik heerlijk! Het zijn hele handige handsprays. Je kan ze meerdere keren per dag gebruiken zonder dat deze je handen uitdrogen. Je hebt geen zeep en water meer nodig, dus zo’n spray werkt heel snel. Ik vind het ook vele beter werken dan zo’n gel dat moeilijk te doseren is. Gewoon sprayen op je handen uitwrijven en voila je handen zijn helemaal proper. Dus wat mij betreft zijn deze handsprays zeker een topper! Je hebt propere handen, ze ruiken lekker en voelen ook nog eens zacht aan. Dou my hands heeft me helemaal overtuigd ook straalt hun verpakking luxe uit en zijn deze makkelijk mee te nemen. Dus vanaf nu bye bye handgel en hello handspray.
Dou my hands is verkrijgbaar bij de apotheek en kost €8,99 voor 50ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.