DIY

DIY // hot chocolate on a stick

Ik ben niet zo up to date meer met mijn Christmas countdown artikels. Maaaar ik heb besloten om al mijn geplande artikel gewoon online te laten komen. Maar dan meer een combinatie van perfecte kerst diy’s dat ook leuk zijn voor tijdens de winter. Ik hoop dat je dit nog snapt? Maar je kan vooral rekenen op enkele leuke maar vooral makkelijke diy om kerst maar ook de winter periode wat op te vrolijke! Vandaag iets dat super leuk is om met kerst te geven maar ook zo. Want wie is er nu niet dol op een heerlijke warme chocolade melk?! Ik laat je zien hoe je zeer makkelijk hot chocolate on a stick maakt. Ok, in dit geval is het meer op een houten lepel maar dat vond ik niet zo goed klinken voor de titel! 😉

Wat heb je nodig?

– Lepels (dit mogen houten zijn maar ook met normale kan je dit doen)

– Chocolade naar keuze

– Decoratie items naar keuze (dit kunnen marshmallows, candy canes, koekkruimels,… zijn)

– Zilver papier (of iets anders om de lepels op te laten drogen)

Hoe ga je te werk?

– Laat je chocolade au bain marie smelten.

– Daarna voeg je de gesmolten chocolade toe in de lepels. Doe die boven bv. aluminium papier zodat je achter niet te veel opkuis hebt! 😉

– Tenslotte voeg je de decoratie items toe naar keuze en laat je de chocolade terug uitharden.

Dat is het! Ik gebruikte zelf mini marshmallows, gekruste candy canes en suiker sneeuwvlokjes als extra decoratie items! Vooral de candy canes vind ik er leuk uitzien! En voila dan kan je, je chocolade stick laten oplossen in een tasje warme soja of gewone melk.

Dit is heel leuk om met kerstmis te geven als klein cadeautje of gewoon tijdens het dessert! 😉 Ook voor tijdens de winter vind ik dit perfect! Het ziet er zeer leuk uit en het is handig om op die manier een heerlijke warme chocomelk klaar te maken!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!