Personal

Dit was 2019

Traditie getrouw deel ik ook altijd mijn dit was… overzicht. En dit jaar mag dit natuurlijk niet ontbreken, een beetje aan de late kant… Maar ik beloof het, dit is het laatste artikel over 2019! 😉 2019, was voor mij een jaar met hoogtepunten maar ook jammer genoeg laagte punten… Zo raakte ik bv. mijn job kwijt en nam ik een niet zo’n slim beslissing… Maar 2019 is wel geëindigd met een hele leuke verrassing! Ik ga nog niet te veel verklappen want dit kan je natuurlijk allemaal lezen in dit artikel!

Januari:

Presenteren & auditie escape room

De maand januari is meestal nooit echt special… Maar natuurlijk mocht ik nog live uitzendingen presenteren en deed ik een zeer leuke auditie voor een escape room. Uiteindelijk ben ik het niet geworden, maar ik heb zo’n fijne en goede feedback gekregen waar ik veel aangehad heb!

Februari:

Events: miracles, lil’o, presenteren, opnames voor het nieuwsblad, goede evaluatie & disneyland

Ik mocht naar twee hele leuke events, presenteerde natuurlijk nog enkele live uitzendingen. Voor de rest had ik ook een heel leuk (klein) rolletje in een spotje voor het nieuwsblad. Ik had deze maand een evaluatie van mijn werk (presenteren) en deze was mega goed en positief dus natuurlijk was ik hier zeer gelukkig mee. En dit was nog niet alles, want in februari ging ik ook voor de allereerste keer naar disneyland! Yaaay!


Maart:

Prestenteren, medialaan, event elvea, opnames kortfilm

Natuurlijk presenteerde ik ook in maart nog steeds live uitzendingen en kreeg ik van medialaan en special styling en presentatie sessie! Heb ik ook veel aangehad en was zeer leerzaam! Voor de rest had ik ook een klein rolletje in een kortfilm, ik mocht namelijk een psycholoog spelen. Ook mocht ik naar een lekker event van elvea én… kreeg ik mijn eerste pakketje van l’oreal en meer bepaald van garnier!

April:

Presenteren, facts, events matuvu + yves rocher

Ook ik april mocht ik weer live uitzendingen presenteren… Maar deze maand was wel specialer dan anders… Want normaal startte eerst  iemand, kwam er na 1h een tweede presentator bij en dan deden we dit even samen en dan was het volledig voor de tweede. Maar in de maand april heb ik mijn eerste aflevering volledig alleen mogen presenteren! Whaa, was wel pittig maar ooh zo leuk! Voor de rest mocht ik ook naar een geweldig event van yves rocher en matuvu. En ging ik zoals altijd ook weer naar facts!


Mei:

Laatste aflevering presenteren, event leo, lola & liza en vijf picture pop-up, opnames rodeneuzenspot en ‘spa’.

De maand mei is mij een beetje ‘hard’ bevallen… Want eind mei heb ik mijn laatste live uitzending gepresenteerd… Vanwege een verandering in de wetgeving mochten casino programma’s niet meer… Wat betekende dat ik in deze maand mijn laatste afleveringen gepresenteerd heb. Ik vond en vind het nog altijd zooo jammer! Want het liep net zo goed ook met solo afleveringen presenteren… Maar buiten dat mocht ik in de maand mei naar een special event van leo en lea, lola & liza en van de vijf picture pop-up. Voor de rest had ik ook nog opnames voor de rodenneuzenspot en voor spa. Maar dit liep niet zoals verwacht… (Dit kan je trouwens allemaal zien in de vlog hieronder 😉 ).

Juni:

Griekenland, events yves rocher, nakd, magnum dinner, spiderman & veggie bbq

Woow, juni was precies een maand vol events! En natuurlijk ook de Griekenland reis! Nadat ik te horen kreeg dat mijn job (presenteren) ging stoppen, hebben mijn vriend en ik een last minute geboekt naar Kos, Griekenland! Een goede twee weken later waren we daar. Een heel mooi eiland dat zeker een aangename vakantie bestemming was! Als je meer hiervan wenst te zien kan je altijd mijn vlogs bekijken op mijn youtube kanaal. 🙂

Juli:

Tomorrowland , opnames kortfilm + event vintense ice

Wauw, juli was een schitterend maand vanwege… Tomorrowland! Whaaa, ik was zo blij dat ik toch nog aan tickets ben geraakt want het was echt weer een top editie! Ook ging ik naar een event van een alcohol vrij merk en… had ik tussendoor opnames voor een kortfilm. Eigenlijk waren die opnames al bezig vanaf april maar in juli was alles afgerond!

Augustus:

Ik maakte een grote fout… & daith piercing

Augustus was een niet zo aangename maand voor mij… Ik ‘maakte’ een zeer grote fout. Ik ga het kort proberen samenvatten… Nadat ik mijn job verloor ging ik opzoek naar iets anders, ik wilde al heel lang en heel graag iets doen met mijn achtergrond als schoonheidsspecialist. Dus werd ik aangenomen voor een beauty winkel. Maar dit was het domste ooit. Nadat ik mijn contract getekend had (ze wisten dat ik een blog en insta had) zeiden ze dat ik niet meer vrij iets mocht posten… Dit is mij zeer zwaar gevallen, maar gelukkig ben ik er vanaf en is alles opgelost geraakt. (Ben gestopt na 1 dag). Voor de rest liet in die maand ook iets doen wat ik al heel lang wou… Namelijk een daith piercing, laten piercing! Ben er nog steeds zo blij mee!

September:

Back to school & brooklyn urban catwalk

Back to school! Ook voor mij want zo ben ik terug gestart met Engels les en mocht ik meelopen met de brooklyn urban catwalk. Enkel dat had ik toch een beetje onderschat…

Oktober:

Acteer cursus, events miracles en cote d’or + hondje

In oktober startte ik met een korte acteer cursus waar ik zoveel uitgeleerd heb! Voor de rest belande ik ook ineens op een persconferentie van de voetbal… En mocht ik bij miracles een kijkje nemen voor de winter collectie!

Maar de grootste verandering kwam toch wel eind oktober geheel onverwachts… Namelijk deze lieve meid! Ik ga er nog een aparte video van maken want toen ze bij ons kwam was ze toch wel verwaarloost. Ze had een zwaar huidprobleem, twee grote gezwellen en nooit echt ‘liefde’ gekend en wandelen kende ze ook niet… Maar ondertussen gaat het zeer goed met haar!

November:

Repetities kerstmagie + press days

In november bracht ik nog eens een bezoekje aan de press days. Was voor mij weer even geleden, ik denk anderhalf jaar. Ook stond de maand november volop in het teken voor de repetities voor kerstmagie!

En natuurlijk mag een foto van deze meid niet ontbreken. Zoals ik zei had ze twee hele grote gezwellen en ik denk dat deze foto 2 dagen na haar operatie was. Vandaar ook de blauwe (operatie) body. 😉

December:

Voorstellingen kerstmagie, vlogmas, events: cats, charlie’s angels + Sri lanka & weekendje naar Nederland

In december heb ik maar liefst ongeveer 80 kerstmagie voorstelling gespeeld als een elfje. Was vrij pittig maar zo leuk. Dit was interactief theater en de reacties van kinderen maakte alles zo geweldig! Ik mocht ook naar enkele hele leuke events. Enkel dat event van Sri Lanka, haha. Ja ze gaven reizen weg, win ik toch wel de 3de prijs… Tja dat was enkel 50% korting op het verblijf. Haha, dat gaan we dus niet doen. 😉

Als je meer wilt zien van december kan je altijd een kijkje op mijn youtube kanaal nemen, want net zoals vorig jaar deed ik terug mee aan vlogmas!

Als ik zo kijk naar dit overzicht was 2019 een heel vreemd jaar! Onverwachts is het presenteren gestopt, ja ik mis het nog steeds! Maar zo heb ik wel veel geleerd uit 2019! En… mocht ik naar hele leuke events waar ik zo dankbaar voor ben. Maar het specialiste of belangrijkste van 2019 vond ik toch wel… mijn hondje! Heel onverwachts kwam ze op mij pad maar ben zo gelukkig dat dit allemaal zo gelopen is!

Ik hoop dat 2019 voor jouw een top jaar was en 2020 enkel beter kan worden!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.