Personal,  Review

Decoratie makeover met poster store

Wat is er beter dan het jaar goed te beginnen dan met nieuwe decoratie items? En dan heb ik het specifiek over posters! Ja, als je mij al wat langer volgt dan weet je misschien al dat ik enorme fan ben van Poster Store. Hierop hebben ze prachtige posters en nu speciaal voor de winter vind je hier winter posters op terug. En ik vind het zelf geweldig naar gelang het seizoen de posters aan te passen. Dat geeft direct een andere sfeer in huis. En elke keer ben ik verrast hoe prachtig hun posters zijn! Deze keer ben ik voor een totaal andere stijl gegaan en heb ik wat meer risico genomen… Maar soms moet je dit gewoon eens doen én vooral met hun posters kan dat zeker. Omdat ze kwalitief geweldig zijn én er in het echt prachtig uitzien! Vooral bij de zwart wit posters merk je dit heel goed. Misschien spreekt nu een beetje mijn fotografie achtergrond, maar bij de zwart wit poster zie je duidelijk het donkerste zwart en het lichtste wit en daartussen de grijs tinten. Meestal zijn zwart wit foto’s/posters bestaande uit grijstinten. Maar bij hun posters zie je echt duidelijk dat dit niet het geval is en dat er echt diepte in zit. Tot zover even het meer technische aspect van de zwart wit posters van hun. Maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik wil zeggen hiermee, dat hoop ik toch. 😉 Ik stel voor dat ik jullie nu even laat zien voor welke posters ik gekozen heb.

Ik had al eerder van hun zwarte en gouden kaders. Maar nu zijn er ook houten bijgekomen. En om eerlijk te zijn wist ik niet goed wat ik hiervan mocht verwachten… Maar wauw, ze zien er echt prachtig uit én in combinatie met de posters dat ik gekozen heb komen ze zeer mooi uit! Het systeem van deze kaders is net ietsje anders dan van de andere. Maar ook weer super handig en vooral kwalitatief! Ja, ze hebben niet enkel geweldige posters maar ook nog eens kaders dat echt top zijn!

Het is eigenlijk een combinatie van zwarte en houten kaders dat ik deze keer gekozen heb. Telkens voor een andere kamer. Maar ook om het verschil te laten zien wat een kader alleen al kan veranderen aan de poster, heb ik dezelfde poster even zowel in een zwarte als houten frame gestoken. Zoals je kan zien is het effect bij beide prachtig maar enorm verschillend. Met de zwarte kaders vind ik persoonlijk dat het precies meer diepte geeft, terwijl bij de houten kader ik eerder het gevoel heb dat de poster rustiger naar voor komt. Dit is natuurlijk mijn persoonlijk bevinding, maar hiermee wou ik even duidelijk aantonen dat de kleur van de kader ook veel doet. 😉

De posters dat ik deze keer gekozen heb zijn iets artistieker en totaal anders. En dat vind ik net zo geweldig aan posterstore, ze hebben zoveel keuze en zo’n ruim aanbod van verschillende stijlen. Ik heb zelf enkele extra posters zodat ik af en toe eens kan afwissen en dit geeft direct een ander resultaat aan de fotomuur.

Ik ben echt super tevreden van de kwaliteit én aanbod van posterstore. Hier vind je echt prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design op terug. Hun posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Als je opzoek bent naar een leuke manier om een kamer extra op te vrolijke met posters dan heb ik goed nieuws voor jouw… Ik heb namelijk een kortingscode: missprettiness40′ van maar liefst 40% korting op alle posters (excl selection). Say what?! Dit is echt een zotte kortingscode, dus nu is het jouw moment om posters te shoppen! Ze hebben een grote selectie posters met verschillende stijlen, thema’s, designs en formaten. De code is geldig tot 6/02. Als je de code mocht gebruiken mag je me altijd via mail of instagram een fotootje sturen van jouw keuze/poster wall. Ik ben namelijk super benieuwd! Maar ben er zeker van dat de keuze dat je maakt prachtig zal staan! 😉 En hun unieke prints kunnen je trouwens helpen bij het maken van een persoonlijke fotowand geheel in jouw stijl. Mocht je geen inspiratie hebben, dan kan je altijd eens een kijkje nemen op hun site hierop staan namelijk enkele voorbeelden dat je kunnen helpen voor jouw eigen fotowand te creëren.

Happy shopping! En psst, goed om te weten iedere dinsdag zetten ze een nieuwe poster collectie online. 😉