Review

De lila mascha planner // review

Yay, eindelijk heb ik hem binnen de nieuwe mascha planner. Dit is de lila versie die permanent te koop is. (de vorige namelijk de roze was een limited edition.) Om eerlijk te zijn ben ik al een tijdje opzoek naar een zeer goede planner. Maar de zoektocht om echt een perfecte planner naar mijn goesting te vinden is enorm moeilijk. Dus toen ik zag dat mascha een planner permanent ging uitbrengen heb ik deze direct gepreorderd. Ik was namelijk enorm benieuwd. Begin deze week heb ik de planner ontvangen. En ik kan alvast zeggen dat deze in het echt er nog mooier uitziet dan op de foto’s! Dus tijd voor een review!

De vormgeving

De planner heeft een prachtige lila kleur met gouden details. Ik vind de uitstraling hiervan zeer mooi en ook wel luxe uitstralen! Zo’n planner wil je toch enkel al meenemen voor de prachtige vormgeving! De omslag is zeer stevig en het is een spiraal planner. In het midden onderaan staat in het klein “mascha planner”.

Wanneer ik deze planner opende, werd ik verrast door het opbergvakje en de extra’s die hierin zaten! Er zaten namelijk twee kaartjes, een notitieboekje en twee gouden stickervellen in. Het ene sticker vel bestond uit gouden letters en het andere uit sterretjes, hartjes en bolletjes. Echt geweldig vind ik deze extra’s!

De planner zelf

Elke pagina is prachtig gedaan met een verschillende ombre kleur overgang. Het papier is mooi en voelt zwaar aan. In het begin vind je de contactpagina voor je persoonlijk gegevens op neer te pennen. Hierna vind je een maandoverzicht dat je helemaal zelf kan invullen. Tenslotte kom je terecht op het weekoverzicht. Dit begin op maandag. Je kan de planner indelen zoals het voor jouw het fijnste is. Ook is er helemaal rechts een vakje vrij om noties in bij te houden. Aan alles is dus gedacht!

De stickervellen

Helemaal achteraan vind je ook nog eens 5 stickervellen. Eén met alle maanden op, 1 met in verschillende kleuren lijntjes, 1 met to do, little things, to buy, birthday en to go op. Dan zit er ook nog 2 keer onderstaand stickervel in met cijfers, hartjes, leuke figuurtjes,… op. Ik vind het echt super leuk dat hier maar liefste 6 handige stickervellen inzitten. Hiermee fleur ik maar al te graag subtiel de planner op. 😉

Hoe gebruik ik deze planner?

Bij het maandoverzicht plak ik naast de maand natuurlijk een sticker met over welke maand het gaat. Dan begin ik met de dagen te nummeren. Wanneer dit klaar is vul ik de hoogtepunten of belangrijkste dingen in die ik die maand ga doen.Voor mij werkt dit heel goed. Plus achteraf is het natuurlijk ook fijn om herinneringen terug op te halen, en te zien wat ik allemaal die maand gedaan heb.

Voor het weekoverzicht moet ik nog eventjes zoeken wat het fijnste werkt voor mij. Voorlopig vul ik natuurlijk de datum in en de belangrijke activiteiten. Wanneer ik deze planner volop ga gebruiken ga ik er natuurlijk ook mijn blog planning van maken van welke artikels dan gemaakt moeten worden.

Ik heb de planner toch al eventjes kunnen uitproberen, en ik ben echt fan! Het heeft echt de perfecte structuur voor mij! Het maand en weekoverzicht vind ik zeer fijn om mee te werken. Ik ben echt blij dat ik nu de perfecte planner gevonden heb die voor mij echt werkt! Deze planner bevat 60 weken en kost €24.95. Ik heb geen enkel nadeel hieraan opgemerkt! Ik kan hierover enkel positief zijn, het materiaal waaruit het gemaakt is, is zeer stevig, de vormgeving is prachtig, met de stickervellen kan je deze echt pimpen. En het beste is dat deze niet gedateerd is. Dus je kan eigenlijk eender wanneer starten met deze planner te gebruiken omdat je zelf je datums kan invullen.

De mascha planner kan je verkrijgen via bol.com voor €24.95. En als je zoals mij wat meer nood hebt aan structuur of gewoon een goede planning wilt opmaken dan kan ik deze planner enkel aanraden!

Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin