Fashion

De leukste sportkleding

Ik probeer de laatste tijd bijna dagelijks een workout en of yoga te doen. Dan vind ik het extra leuk om een leuke sport outfit aan te doen. En stiekem vind ik matching setjes zo gaaf. Persoonlijk ben ik zeer tevreden van de sportcollectie van hunkemoller. Ze hebben altijd hele leuke setje dat ook geweldig zitten! Mijn favoriete sport legging en sport bh komt trouwens van hun. Ik heb echt al een hele collectie sportwear van hunkemoller, van leggings tot sport beha’s tot topjes tot sweaters tot zelfs leuke sportaccesiores zoals een rugzak. Ja, ik denk dat je al door hebt dat ik helemaal fan ben van hun kwaliteit en printjes. Maar omdat ik het bijna dagelijks draag voor een workout of yoga of gewoon om in te chillen, vind ik dat het tijd is om nog eens een setje aan te schaffen. Toen ik op hun site keek, zag ik hele leuke sport en loungewear setjes, in alle kleuren en ook veel met (dieren)printjes. Omdat ik zoveel leuke setjes zag… Ga ik de leukste delen met jullie!

Op hun site zag ik veel leuke setjes met dierenprint, ook in verschillende kleuren. Dit is een wat meer klassiekere luipaard print. Maar door de combinatie van de zwarte delen, dan de dierenprint en dan een beetje see through maakt het deze legging direct wat anders en wat speelser. De sportbeha heeft trouwens vooraan een rits, dit maakt het makkelijk om deze aan en uit te doen.

Dit paarse setje lijkt me ideaal voor een intensieve workout. Maar natuurlijk kan het ook perfect om in te chillen of yoga in te doen. ๐Ÿ˜‰ Het leuke hieraan vind ik de details en dat het in verschillende vlakken is opgedeeld. De sport legging kan je eventueel combineren met de bijpassende sport beha of met de crop top met lange mouwen, ideaal voor wanneer het ietsje kouder is of om buiten te sporten.

Dit leuke kaki setje met luipaard print hebben ze ook in het grijs. Vooral veel dierenprintjes dit jaar. Maar deze combinatie in het kaki is zeer verrassend en heel leuk voor dit voorjaar! Ook deze sportbeha is voorzien van een rits. Van deze print hebben ze ook een aparte tank top.

Buiten sportwear hebben ze natuurlijk ook loungewear. En dit rode velvet setje is echt een ideaal chill pak! Omdat deze gemaakt is van velvet stof moet het extra zacht aanvoelen. Dit setje lijkt me heerlijk om in te chillen en lekker een avond in te ‘netflixen’.

Het model, de kleur en de details van dit loungewear setje, ja alles hieraan vind ik geweldig! Ik denk toch dat dit setje helemaal bovenaan op mijn lijstje staat! Het is het ideale setje om in te chillen en iets comfortabel aan te hebben. Maar het lijkt me ook ideaal om hierin yoga te doen of een (niet intensieve) workout.

Ik vind het zelf geweldig wat voor leuke sport / lounge wear setje verkrijgbaar zijn. Ik heb al helemaal zin gekregen om een workout te gaan doen. ๐Ÿ˜‰ En ik ga mezelf binnenkort verwennen met een leuk sport setje. En hopelijk heb je ook zin gekregen om te gaan sporten? En wie weet kan je, jezelf ook verwennen met een leuk sport of lounge wear setje! ๐Ÿ˜‰


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.