Personal

De leukste adventskalenders 2020

Stiekem vind ik december de leukste maand van het jaar. Of beter gezegd de eerste 24 dagen dan toch, omdat ik dan altijd een vakje van mijn adventskalender mag opendoen. 😉 Elk jaar komen er zoveel leuke merken uit met een prachtige kalender. En dan is natuurlijk de vraag: van welke kalender ga ik in december bijna elke dag een vakje opendoen? Er is zoveel keuze en daarom laat ik je in dit artikel enkele leuke adventskalender zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goodiebox BE (@goodieboxbe) op

Goodiebox – €89,95 (early bird prijs voor goodiebox leden), €119,95 (prijs voor niet leden)

Deze kalender van goodiebox bevat maar liefst 20 full size producten van de 24. De waarde hiervan is €482. De kalender is wel aan de prijzigere kant, maar als je weet dat er 20 full size producten inzitten, dan vind ik deze zijn geld zeker en vast waard! Als ik het goed heb begrepen is €89,95 tijden een early bird prijs voor goodiebox leden na 1 oktober is het voor leden €99,95. Voor niet goodiebox leden kost de kalender €119,95. Voor meer info over goodiebox en een kortingscode van €10 op je eerste goodiebox (niet op de adventskalender) kan je een kijkje nemen op mijn blog of youtube kanaal. Nu even terug over deze goed gevulde kalender, je vind hier onder andere producten van starskin, ecooking, nire, miqura, sandstone en nog meer leuke merken in terug.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rituals Cosmetics (@ritualscosmetics) op

Rituals – 2D kalender – €59,90

Rituals heeft dit jaar 2 verschillende kalenders, deze een 2D en een 3D kalender. De 3D is erg special en uniek hoe deze er uitziet. Maar deze is natuurlijk iets prijziger dan deze de 2D kalender. Deze 2D kalender heeft 24 vakjes en een waarde van €120. In deze kalender vind je een selectie van luxe producten en enkele kaarsen terug. De adventskalenders van rituals zijn enkel online verkrijgbaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Body Shop Official (@thebodyshop) op

The body shop – €50, €90, €130

The body shop heeft maar liefst 3 verschillende kalenders: de normale, de big & de ultime kalender. Ze zien er alle 3 erg leuk uit, dus laten we beginnen met de kleinste of beter de normale (€50) deze heeft een waarde van €97,50. De middel variant, de big (€90) heeft een waarde van €163. En ten slotte de ultime kalender (€130) deze bevat veel full size producten en heeft een waarde van €217. Benieuwd wat de inhoud van de kalenders is? Op de site van the body shop kan je de inhoud zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOOKFANTASTIC (@lookfantastic) op


Look fantastic – €95

Het leuke aan deze kalender is dat deze maar liefst 25 vakjes telt. De look fantastic kalender is gevuld met beauty-, haar-, lichaam en verzorgingsproducten van verschillende merken. Deze kalender heeft een waarde van maar liefst meer dan €500.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yves Rocher Belgium (@yvesrocherbelgium) op

Yves rocher – € 39,90

De kalenders van Yves rocher vind ik elk jaar enorm leuk en ook dit jaar heeft deze kalender me verrast! Het leuk is dat je momenteel deze kalender kan scoren aan een mooie korting €39,90 in plaats van €49,90.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door steffilovesbeauty (@steffilovesbeauty) op


Nyx – diamonds & ice please – € 59,95

Ik ga proberen om niet te veel te verklappen over de inhoud… Maar als fan bent van lip producten… Dan ga je deze kalender top vinden. Voor de rest ga ik niet veel meer verklappen. Behalve dan dat deze kalender niet enkel aftelt naar kerst maar ook naar nieuwjaar. Dus je hebt maar liefst 31 vakjes gevuld met NYX beautyproducten, de waarde hiervan is €245.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beauty Blog 2019 (@beautyblog_2020_) op


Essence – €24,99

Als je een echte beauty lover bent dan ga je deze kalender van essence geweldig vinden! Maar liefst 24 vakjes gevuld met 21 exclusieve producten special gemaakt voor deze kalender, en 3 beauty favoriete uit hun normaal assortiment. Deze kalender is verkrijgbaar in het kruidvat.

Dit is eigenlijk maar een kleine selectie van enkele adventskalenders dat ik al heb zien voorbijkomen. Als ik met niet vergist heeft catrice en bv. action ook altijd een leuke kalender voor af te tellen naar kerst. Maar deze heb ik nog niet zien voorbijkomen. Dus misschien komt er wel een deel 2 van adventskalenders. Maar misschien heb je met dit artikel al de adventskalender voor jouw voor dit jaar gevonden? Ik ga sowieso zoals altijd de ikea chocolade kalender aanschaffen en ook die van goodiebox lijkt me ook wel de moeite.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.