Beauty,  Review

Dadi’Oil: een wonderproduct?

Als je gel- of acryl nagels hebt of regelmatig een manicure laat uitvoeren dan heb je misschien al gehoord van dadi’oil? Het is volgens vele schoonheidsspecialisten een echt wonderproduct. Als je het nog niet kent: het is eigenlijk een verzorgende olie speciaal ontwikkeld om je nagels, nagelriemen en je huid te verzorgen. Het moet als het ware wonderen doen voor de huid! Dat is het eventjes in het kort, want dadi’oil is eigenlijk zoveel meer en je kan het ook voor zoveel meer gebruiken. Dus ik ga je alles hierover vertellen, en ik ga je ook vertellen of ik het zelf ook zo’n wonderproduct vind!

Dadi’oil:

Het is dus een verzorgende nagel en huidolie. Je vind hierin oa. avocado, jojoba en olijf olie in terug. Dit moet beschermen, hydrateren en verzachten. Dadi’oil zit vol met natuurlijke vitamine E, dit is een krachtig anti-oxidant. Kort samengevat moet dadi’oil snel worden opgenomen, niet vet aanvoelen en voornamelijk de flexibiliteit en stevigheid van je nagels verbeteren.

Het wordt door vele schoonheidsspecialisten aangeraden om dit te gebruiken zeker als je gel- of acryl nagels hebt, om je nagelriemen goed te verzorgen. Maar buiten voor jouw nagels kan je dadi’oil ook gebruikt worden bij een droge huid en lippen en onder je ogen nadat je jouw make-up hebt verwijderd.

Wat vind ik er van:

Zelf gebruik ik dadi’oil voornamelijk voor mijn nagels en nagelriem en af en toe voor droge plekjes. Ik gebruik het als volgend: ik breng hiervan een beetje aan op mijn nagelriemen, dan masseer ik dit eerst in op mijn nagelriemen zelf en neem ik ook altijd mijn hele nagel mee. Het is inderdaad een olie dat snel wordt opgenomen en niet vet aanvoelt. Deze is perfect om even tussendoor je nagelriemen wat extra verzorging te geven. Als je benieuwd bent naar de resultaten hiervan moet je dit maar eens googlen, want er staan mooie resultaten tussen! Voor mij werkt dit perfect om mijn droge nagelriemen te verzorgen. Sinds ik dadi’oil ben gaan gebruiken merk ik zeer veel verschil. Mijn nagels zijn vele sterker en gezonder! Ik kan ze op een redelijke lengte houden zonder dat ze af brengen. Dus ja, ik blijf lekker elke dag dadi’oil gebruiken, want ik ben zeer tevreden van de resultaten! Ik kan deze olie enkel aanraden als je graag mooie, verzorgde nagels wilt! Het is ook een wondermiddel voor als je stopt met gel-of acryl nagels om je nagels terug wat aan te sterken.

Waar verkrijgbaar:

Dadi’oil is oa. verkrijgbaar bij verschillende schoonheidsspecialisten maar ook online kan je dit vinden. Zelf besteld ik het voorlopig nog via Engeland (ebay). Maar ik vrees dat dit binnenkort niet zo makkelijk meer zal zijn. Maar ik heb een verpakking van 14,3 ml en daar kom ik zeker iets langer dan 1 jaar mee toe. Dus dadi’oil is ook een vrij zuinig product in gebruik. Ik heb ondertussen mijn tweede flesje hiervan leeg gemaakt, dus ik kan met veel zekerheid zeggen dat dit inderdaad een wonderproduct is!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.