Beauty,  Review

Gaafste rituals collectie ooit: the ritual of holi

Ik had nooit gedacht dat ik het nog zou zeggen omdat er zoveel te koop is… Maar deze ‘the ritual of holi’ collectie van rituals vind ik zeker één van hun gaafste collecties ooit! Toen ik hierover foto’s en reviews zag voorbij komen werd ik direct mega enthousiast. Maar omdat ik op een no buy was, kocht ik hiervan jammer genoeg geen producten. Maar mijn gebeden werden aanhoort en ineens zei mijn mama dat ze een cadeautje voor mij had. Ja, twee geweldige producten van the ritual of holi lijn. Dus mega enthousiast heb ik deze een aantal keren gebruikt onder de douche… In deze collectie zitten er trouwens twee geuren: White Lily & Peach Blossom en Flamingo Flower & Pink Grapefruit. Ik heb toevallig twee producten met dezelfde geur: Flamingo Flower & Pink Grapefruit. Dit is een zoete, kruidigere en toch zwoele geur. Het is een straffere geur waarvan je moet houden, maar ik kan alvast zeggen ik ben er weg van! Zeker omdat deze een beetje een bloemige ondertoon heeft…

Holi Moley Foaming Shower Gel

Rituals staat bekend vanwege hun heerlijke foaming shower gels. En ook deze is heerlijk. De geur is zeer aanwezig op een goede manier en deze ruik je achteraf subtiel nog, geweldig gewoon! Enkel vind ik persoonlijk wel dat deze precies minder hard schuimt als hun andere shower gels. Daarmee bedoel ik dat ik gewoon ben dat er direct heerlijk schuim uit de bus komt, maar bij deze is dit niet het geval. Je krijgt eerst een soort van gel en zodra je begint te wrijven wordt dit schuim. Maar ik vind echt dat het niet zo hard schuimt als hun shower gels dat ik gewoon ben. Maar dit maakt niet zo veel uit, want het blijft een heerlijke gel dat goed aanvoelt om je mee te wassen. Het is echt heerlijk om je hiermee te douchen, ook die geur is top!

Jellylicious Wobbling Shower Jelly

Ik ben al bekend met de shower jellys van lush. Zo’n jelly is een typisch item van je vind het geweldig of je haat het. Ik vind het wel leuk, het geeft je douche buurt en andere sensatie. Deze jelly kan je geheel uit zijn potje halen om te gebruiken of je kan er stukjes uitsnijden of vanaf trekken. Wanneer je huid wat vochtig is gaat de jelly een beetje schuimen, niet veel maar wel genoeg. Als ik de jelly gebruik merk ik wel dat deze niet zo hard ruikt als de foam en hiervan ruik ik ook achteraf helemaal niets meer… Ik vind deze jelly wel heel leuk ter afwisseling van de andere normale douche producten. Het doet perfect zijn werk, maar het maakt die douche beurt net extra fun. En vanwege de kleur, geur en structuur ben ik er van overtuigd dat kinderen en tieners deze jelly geweldig gaan vinden!

Ik ben zeer enthousiast over deze geweldige en originele lijn van rituals. Deze twee producten zijn niet het “gaafste” uit deze collectie want zo heb je namelijk ook nog bv. een confetti scrub, flower douchefoam, crackeling body mousse,… Maar het zijn wel hele leuk producten, dat je een geweldige douche belevenis bezorgen. Nog iets leuk, de prijsje liggen iets lager dat normaal voor rituals. Dus deze hele collectie is zeer betaalbaar! Yes!

Prijzen:

Shower Flower Foam 200ml – €7,50

Shower Jelly 100ml – €6,50

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.