Beauty,  Review

Coco & eve like a virgin haarmasker

Het coco & eve like a virgin haar masker ken je misschien wel van op instagram? Want er was een periode dat je bijna niets anders zag voorbij komen dan dit haarmasker. De resultaten waren verbluffend, maar ik wist niet zeker of dit kwam door het haarmasker of was het een instagram filter? Ik wist het niet maar was toch wel benieuwd geworden naar dit haarmasker… En ik was blijkbaar niet de enige, want mijn mama had de hype van dit haarmasker ook gezien op instagram. En zij heeft toen dit haarmasker gekocht voor haar en voor mij. Dus ik was natuurlijk zeer blij want nu kon ik zelf ervaren of het masker zo goed is voor je haar als beweerd wordt of het gewoon een ‘filter’ was. Dus ben je benieuwd wat ik van het coco & eve like a virgin haarmasker vind? Lees dan snel verder!

Als je het haarmasker koopt dan zit er een ‘gratis’ tangle teezer van hun bij. De kam dat hierbij zit is heel wat kleiner dan een ‘echte’ tangle teezer. Maar het is wel een fijne en goede kam dat goed in je hand ligt. Ik gebruik deze niet om mijn haar te kammen, maar ik noem dit mijn haarmasker kam. Ik gebruik deze altijd wanneer ik mijn haarmasker heb aangebracht om dan mijn haar nog eens door te kammen, zodat het masker echt goed verdeeld is. Maar natuurlijk kan je het ook perfect als een normale kam gebruiken! 😉

Genoeg over de kam… Want jij wil natuurlijk alles weten over dit haarmasker! Want het haarmasker belooft je super zacht haar te geven, ook moet het beschadigd haar weer oppeppen en zorgen voor glanzend prachtig vol haar! Het haarmasker is vrij van parabenen, maar bevat wel oa kokosnoot & vijg. Het masker zelf ruikt heel lekker subtiel fris naar kokos en ook wel een beetje zoeter. Ik vind de geur zelf heel aangenaam, lekker tropisch. Volgens het masker moet je dit minstens 1x per week gebruiken en 10 minuten laten intrekken. Of als je jouw haar een echte boost wil geven kan je het ook altijd vlak voor het slapen gaan aanbrengen en een hele nacht laten inwerken.

Ik heb beide manieren uitgeprobeerd, maar mijn voorkeur voor dit masker is toch wel dat het een hele nacht kan inwerken. Dan geeft het aan mijn droge lokken echt de boost dat het nodig heeft. Als ik het een hele nacht laat inwerken breng ik het meestal op droog haar aan en kam ik achteraf door zodat het masker goed verdeeld is. Als ik het masker een hele nacht heb laten inwerken en ik spoel dit er in de ochtend uit, dan voelt mijn haar mega maar echt mega zacht! Ook voelt mijn haar lekker luchtig aan en laat dit haarmasker mijn normale krul enorm mooi uitkomen. Benieuwd na een voor en na foto? Want deze heb ik natuurlijk ook voor jullie gemaakt! 🙂

Links is voor het haarmasker en rechts is nadat ik het haarmasker heb gebruikt.

Zoals je kan zien ziet mijn haar er rechts vele beter uit. Het ziet er vele gezonder en minder droog uit. En iets dat je niet kan zien maar ik wel voel… Dat is dat mijn haar mega zacht is! Dus dit haarmasker van coco & eve werkt zeker en vast enorm fijn! Het doet wat deze beloofd en ruikt ook nog eens lekker tropisch! Dus ik snap de hype van dit masker helemaal! Maaaar… is dit haarmasker nu de moeite om te kopen? Ja en neen… Ja omdat het mega goed werkt en mijn haar er terug gezond laat uitzien! Maar neen vanwege de redelijk dure prijs en ook omdat je het masker blijkbaar niet apart kan kopen? Ik zie op hun site dat je dit enkel in een setje kan kopen… Dus de set dat ik heb zou je wel opnieuw kunnen kopen maar dan zit er weer een kam bij? Dus dat vind ik net zoals de prijs wel een nadeel. Want ik ben er zeker van dat er nog haarmaskers zijn dat even goed werken, goedkoper en makkelijker verkrijgbaar zijn.

Maar als je natuurlijk zelf dit masker wilt uitproberen en de hype wilt ervaren? Dan kan je dit bestellen op de site van coco & eve. En de prijs van het masker is €39,90.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.