Travelling

Citytrip Boedapest

Een citytrip naar Boedapest wordt steeds populairder en populairder. Ik snap zeker waarom. Boedapest is een stad dat je alles kan bieden van ontspanning tot een avontuur tot een cocktail avond. Boedapest is ook nog niet zo heel populair zoals andere bestemmingen, maar dit zal het zeker nog worden. En daarom is een citytrip naar Boedapest volgens verschillende bronnen een goedkope bestemming. Dit maakt het ideaal om Boedapest nu te bezoeken want het is er nog geen overrompeling. Dus je kan alles rustig bekijken en foto’s van maken want Boedapest heeft heel veel prachtigs te bieden! Vooral de heerlijke ontspannende thermen, de unieke gebouwen en natuurlijk de Donau met prachtige bruggen over. Ik ga ook eventjes een klein beetje vertellen om Boedapest beter te begrijpen. Boedapest wordt door de Donau in twee delen gesplitst namelijk Boeda en pest. Beide delen zijn enorm verschillend en hebben elk hun prachtige charmes! Boedapest heeft zo’n prachtige indruk op mij na gelaten. Ik wil er zeker nog een tweede keer naar toe! Dus laten we samen terug eventjes wegdromen met mijn Boedapest foto’s.

Wauw he! Boedapest is echt een pareltje van een stad! Omdat Boedapest zoveel te bieden heeft komt er nog een artikel online met de must do’s en met enkele tips. Ook schreef ik al eerder over mijn verblijf bij air bnb. Maar nu heb je al een beetje meer zicht op al het moois dat je kan bewonderen in deze stad. Het fijne is ook dat Boedapest een relatief goedkoper stad is voor een citytrip in vergelijking met andere. Maar je maakt het natuurlijk zelf zo goedkoop of duur als je wilt. Maar één ding weet ik alvast zeker, Boedapest is een stad om op jouw to travel lijstje te zetten!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!