Beauty,  Review

CÎME: under my skin + himalaya 29°n – 81°e

Het gaat tegenwoordig precies goed met Belgische merken. Zo ook met het merk CÎME, dit is ondertussen als meer dan vijf jaar geleden opgericht. Twee advocates Isabel en Anke hebben om hun grote droom waar te maken hun job opgezegd. Hun grote droom was op een ethische, eerlijke en biologische wijze producten ontwikkelen. Hun producten worden vooral samengesteld met natuurlijke ingrediënten uit de Himalaya vanwege de unieke extracten en oliën die daar te vinden zijn. Als ik dat hoor dan word ik alleen maar gelukkig en kan ik dit enkel aanprijzen! Voor hun grote droom gaan en producten ontwikkelen op een eerlijke manier met natuurlijke ingrediënten. Ja, dit vind ik top!

Under my skin – repairing day & night cream – €27,50 voor 50 ml

Deze crème is ideaal voor de droge & rijpere huid. Het moet de huid herstellen en voeden. Hierin zitten oa. extract van duindoornbessen, dit is rijk aan vitamines en omega 7, dit is een belangrijk vetzuur voor de productie van collageen en regeneratie van de huid. Ook zit hierin wilde rozenolie en dit moet een boost geven aan de elasticiteit van de huid en helpen met fijne lijntje te vervangen en de huid een mooie teint geven.

Het fijne hieraan is dat het een dag en nacht crème in één is. Je hebt dus slechts 1 product nog, zelf heb ik het vooral afwisselend gebruikt. Dit product zit trouwens in een fijne, hygiënische flacon. Het is een crème dat heel fijn aanvoelt, makkelijk verdeeld en aangenaam ruikt. Under my skin is een enorm voedende crème, ik heb een droge, soms gevoelige huid met wat roodheid. En toen ik deze gebruikte, merkte ik direct dat mijn droge huid er vele beter uitzag en minder droog aanvoelde. Mijn huid zag er goed uit en ik merkte ook dat mijn roodheid minder werd. Mijn huid zag er heel wat egaler uit. Als je een droge en of gevoelige huid hebt dan is dit product the rescue you need! Het is ook een product dat zuinig in gebruik is.

Himalaya 29°n – 81°e – universal balm – €15,50 voor 50 ml

Dit is eigenlijk een allround verzachtende en herstellend balsem voor dagelijks gebruik. Deze is op basis van 7 essentiële oliën en chiuri boter. Je kan deze balsem onder andere gebruiken voor: kloven, blauwe plekken, insectenbeten, bij vermoeide spieren, om vrijer te ademen,… Het is echt een balsem dat je voor veel kan gebruiken. Zelf gebruik is deze wel eens voor kloven, vermoeide spieren, om vrijer te kunnen ademen of bij huid irritaties. Vooral als je verkouden bent, kan deze balsem wonderen doen! Ik vind het zelf een top product! Het is een perfecte tube voor allerijl kwalletjes dus een must have voor in de reistas. Want deze balsem is voor zoveel geschikt, en slechts één verpakking bespaart toch wel wat ruimte in die reistas. 😉

Goed om te weten: de producten zijn biologisch en natuurlijk en niet getest op dieren. Ze bevatten ook geen parabenen & parfum. En nog iets mooi, voor elk verkocht product schenkt CÎME een deel van de opbrengt aan het ‘little doctors scholenproject’.

Conclusie:

De producten van CÎME zijn enorm aangenaam en werken top! Under my skin kan ik enkel aanraden zeker voor een droge en of gevoelige huid. De balsem daaraan tegen is perfect voor iedereen en voor dagelijks gebruik. Het is voor mij een must have in mijn reistas omdat je het voor zoveel kan gebruiken. Ik kan CÎME  enkel aanraden, ze verkopen nog meer aangename verzorgingsproducten, het is zeker een merk dat de moeite waard is!

Dit artikel is al eens eerder ingeplant geweest, maar met 2 artikels is iets fout gelopen en ik was alles kwijt… Ook de foto’s…. Ik had gelukkig de doosjes nog staan omdat het papier nog niet opgehaald was… Maar de herstellende dag & nachtcrème was wel al opgemaakt en de balm was natuurlijk al goed gebruikt. Maar omdat ik fan ben van de producten wou ik toch nog graag dit artikel opnieuw typen en online laten komen! Hopelijk zonder problemen deze keer! 😉


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.