Beauty,  Personal

Christmas countdown // the coolest advent calendars

Eén van mijn favoriete dingen aan kerst is aftellen naar kerstmis met een advent kalender! Hoe leuk is dat nu niet? Je kan aftellen naar kerst en elke dag wacht er een andere (kleine) verrassing voor jouw. En ik ben echt dol maar dol op verrassingen! Maar het probleem met de meeste advent kalenders is een toffe vinden dat niet al te duur is! Dus deze keer een artikel over de leukste advent kalenders voor ieder budget! Dus als je nog opzoek bent naar de perfecte kalender… Wie weet staat deze hiertussen! Dus laten we snel alles bekijken zodat je jouw favoriete kalender hopelijk kan vinden!

Rituals €59,50

NYX cosmetics €58,27

Sleek €79,95

A post shared by Sleek MakeUP (@sleekmakeup) on

The body shop 24 days of beauty €55,00

Essence €24,99

Yves rocher €39,90

Six €24,95

Welke kalender is jouw favoriet? Als ik wat meer budget zou hebben dan zou ik zelf graag degene van sleek, the body shop of rituals hebben. 😉 Maar dat zal eerder voor volgend jaar zijn. Want dit jaar stel ik me tevreden met mijn Ikea chocolade kalender! Want buiten de chocolaatjes zitten hierin ook twee bonnen met een minimum waarde van €10 in. En de kalender van ikea kost €12,95.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!