Personal

Christmas countdown // easy nail arts

Whoopsie dit Christmas countdown artikel is één dagje te laat… Maar het was super druk de laatste tijd… Heel veel werk met school en natuurlijk ook de press days! Deze week komt mijn artikel daarover zeker nog online! Maar vandaag is het allemaal over mijn artikel om af te tellen naar kerst! Want kerstmis komt steeds dicht en dichtbij en nu gaan mijn artikels voornamelijk diy’s of een look of over cadeaus en nog veel meer gaan. Vandaag gaat het over nagels! Ik weet dat nail arts niet gemakkelijk zijn om te maken. Dus ik koos 3 nail arts uit dat vooral zeer makkelijk zijn om te maken! Ook zit er ééntje tussen dat perfect is om je gel nagels te pimpen! Zelf heb ik nu gel nagels maar ik hou er nog steeds van om nail arts te maken. En als je geïnteresseerd bent in een artikel over gel nagels met tips hierboven en de voor en nadelen hiervan laat dit dan zeker weten! 🙂

 

Rudolf nail art

Wat heb je nodig?

Een smal penseel of dotting tool, twee bruine kleuren een lichte en een donkere en een witte, zwarte en rode nagellak.

Hoe kan je deze schattige Rudolf maken?

Je kan zelf een basis kleur kiezen zoals bv. wit als achtergrondkleur. Wanneer dit droog is, gebruik je de licht bruine kleur om een groot ovaal met oortje te tekenen. Nu is het tijd om het gewei te maken met de donker bruine kleur. Laat dit drogen en dan kan je de ogen maken. De makkelijkste manier om dit te doen is met een dotting tool. Maar met een klein penseel kan dit zeker ook! Nu is Rudolf bijna klaar het enige dat je nog moet doen is de rode neus maken. Je kan Rudolf tekenen op 1 nagel en je andere lakken in bv. de rode kleur van de neus of de lichtere bruine of…

 

Glitter, glitter en nog meer glitter!

Deze ‘nail art’ is perfect voor over nagellak maar ook voor over gel nagels! Het is een makkelijke manier om je nagels extra te laten opvallen!

Wat heb je nodig?

Een spons, glitter nagellak en een kleur naar jouw keuze om je nagels te lakken

Hoe maak je dit?

Eerst lak je jouw nagels in de kleur dat je wenst. Wanneer dit droog is lak je, jouw ringvinger met de glitter top coat. Voor de rest gebruik je de spons. Dus op de spons doe je een dun laagje glitter nagellak en dit dep je dan op de bovenkant van je nagel.

 

Snowflake nail art

Wat heb je nodig?

Een smal penseel en een blauwe en witte nagellak

Hoe maak je deze snowflake nail art?

Begin met de blauwe basis kleur en laat dit drogen. Dan start je met je snowflake te maken door drie streepjes te tekenen zo smal of groot als je zelf wilt! Voeg hier enkele streepjes aan toe om je snowflake helemaal af te maken.

Dit waren de 3 makkelijke kerst proef nail arts! Ik hoop dat je dit leuk vond! En vergeet zeker niet om je creatie af te werken met een goede top coat!

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!