Events,  Review

Charlie’s angels (2019)

Sinds enkele weken is de nieuwste Charlie’s angels film in de bioscoop! Ik had het geluk dat ik deze film tijdens een private screening al mocht bewonderen. Ben je benieuwd wat je van deze film mag verwachten en wat ik er van vond? Lees dan snel verder! Want nu na de drukte van de feestdagen heb je misschien wel behoefte om eventjes te ontspannen…

Deze film is geregisseerd door Elizabeth Banks. Die trouwens in deze actiefilm zelf een rol vertolkt! Over girl power gesproken… De rollen van de angels zijn voor Naomi Scott, Ella Balinska & Kristen Stewart. En ik kan alvast verklappen dat dit echt een top cast is dat zeer goed gekozen is!

Korte omschrijving van de film volgens sony pictures:

Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska spelen 3 slimme, onbevreesde en hoogopgeleide vrouwen die waken over de veiligheid van hun klanten. Nu Townsend Agency klaar is voor internationale uitbreiding, staan de Angels voor een loodzware uitdaging.

Wanneer een jonge ingenieur een gevaarlijke technologie uitvindt, wordt de hulp van de Angels ingeroepen. Ze zetten hun leven op het spel zet om de wereld te redden.
Mijn mening:

Om eerlijk te zijn wist ik niet goed wat ik er van mocht verwachten omdat ik online enkel negatieve recensies tegenkwam. Maar met een open mind ben ik deze film gaan kijken. En ik snap al de negatieve recensies eigenlijk helemaal niet. Ik vond het net een top film vol met actie en girl power! De cast heeft een fantastische job geleverd, ik heb zelf genoten van elke seconde van deze film! Je kan je verwachten aan heel wat girl power dat vuurwerk geeft en enkele onverwachte, verrassende plots. Het is een film dat ik zeker nog eens wil zien! Maaar langs de ene kant snap ik deze ‘negatieve recensies’ wel een beetje, het kan misschien overkomen als een geforceerde remake. Maar als je eventjes niet denkt aan al het eerdere van Charlie’s angels en je vergeet dat, dan is het wel een top film. Je kan deze natuurlijk niet vergelijken met het vorige. Maar als ik dat toch moet doen zou ik dit een jeugdige versie van charlie’s angels met de nodige humor noemen. Ik vond het zelf een top film, dat het zeker waard is om te zien als je hiervoor openstaat! Ik snap alle mening, maar zelf kan ik over deze film niets anders dat enthousiast zijn!

Dus sta zeker open voor deze film, want ik vond hem zelf echt geweldig!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.