Beauty,  Review

Catrice: peel off glam glitter nagellak

A girl can never have too much glitter, right? Dat denk ik toch, ik ben dol op alles wat glittert! Al past dit natuurlijk niet voor elke moment. Maar wat wel zo goed als voor elk moment past… Is glitter nagellak! Nu ik geen gelnagels meer heb kan ik weer volop nagellak kopen. En het heeft een paar maanden geduurd, en natuurlijk zijn glitter lakjes de eerste dat ik koop! En dit zijn niet zomaar glitter lakjes. Want we kennen allemaal de hel wel om glitter lak er af te krijgen. Maar met deze van catrice ga je dit niet voorhebben. Want het zijn namelijk peel off glitter lakjes. Mega handig om je snel even een glitter manicure te geven en deze er dan zonder enige moeite terug af te halen. Maar hoe zien deze lakjes er uit? En kan je deze er echt makkelijk ‘af peelen’?

Ik heb twee speciale kleuren uitgekozen een zilveren 02 nail more, worry less en een gouden 03 when in doubt, just add glitter.

02 nail more, worry less

Dit is een zilver lakje met holografische glitters er in. Het is een mix van kleine glitters met iets grotere. De holografische glitters zijn prachtig en in daglicht krijgen deze alle kleuren van de regenboog. Het is speciaal lakje, maar zo mooi!

03 when in doubt, just add glitter

Dit is niet 100% en gouden glitter kleur. Maar buiten de gouden glitters zitten hierin ook donker grijze/zilveren glitters in. Het is een speciale combinatie, maar deze werkt wel heel goed! Want het oogt zeer mooi en special. Dit lakje geeft je nagels echt een speciale look/effect.

Beide lakjes zijn prima van kwaliteit en drogen zeer snel. Met 1 laagje krijg je niet echt een glitter bom, dus dit is eerder om over een andere kleur te doen als topcoat. Als je enkel de glitter kleur wilt gebruiken voor het ultieme glitter effect, dan heb je wel een 3 tal laagjes nodig. Maar no worries, want zoals ik zei droogt het lakje gelukkig snel! En wat je ook kan doen is de nagellak aanbrengen met een sponsje. Het zijn beide mooie en speciale kleuren dat er schitterend uitzien en je nagels helemaal laten shinnen! Maar nu het speciale gedeelte hiervan… De peel off…

Peel off kende ik al want essence heeft lang geleden zo’n base coat gehad. Maar een glitter peel off had ik nog niet gezien. Vooral niet omdat zo’n glitter lakje ook vaak wordt gebruikt als een top coat over een kleurtje. Maar eigenlijk vind ik het wel een slim idee. Want ik ben fan van glitternagellak maar niet van het te verwijderen. Dit is echt altijd een hel. Dus deze lakjes zijn wel de perfecte oplossing, want je kan de glitter laag er zeer makkelijk af peelen. Het beschadigd mijn nagels ook niet hard, en ik moet gelukkig niet boenen om er alles af te krijgen. Dus ja deze peel off formule is geweldig! Wel is het ook een beetje een nadeel. Want hierdoor kan je jouw glitter manicure ook niet heel lang houden… Hoogstens 2 dagen, maar het is wel leuk om deze te gebruiken voor een speciale gelegenheid. Ik vind het een goede toevoeging aan het assortiment van catrice!

De lakjes kosten per stuk €3,59 en bevat 11ml. Deze glitter peel off glam nagellakjes zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.