Beauty

Catrice: Limited Edition ‘Overnight Beauty Aid’

Prachtige en verzorgde huid terwijl je slaapt. Doornroosje heeft ons al geleerd dat een goede nachtrust een stralende huid verzekert! Maar bestaat het zogeheten schoonheidsslaapje alleen in sprookjes – en moet het 100 jaar duren? Dankzij de CATRICE Limited Edition “Overnight Beauty Aid” is slechts één nacht nodig om een prachtige huid te hebben in de ochtend. Alle zes producten in de collectie bevatten kalmerend en rustgevend lavendel, zijn vegan en garanderen relaxing me-time in de avond én een verjongende nacht voor lichaam en geest. Slaap zacht, mijn huid!

Multipurpose Oil – €5,99

Intensieve verzorging van top tot teen: de Multipurpose Oil is perfect voor alledaags gebruik over het hele lichaam. De toegevoegde oliën zijn zeer voedend en verzachtend voor de huid. De essentiële olie ylang ylang heeft daarnaast een rustgevend effect eneen fijne bloemzoete geur. Breng simpelweg aan op het gewenste delenvan de huid en masseer zacht in.

Relaxing Mist – €5,99

De Relaxing Mist maakt van jouw avondroutine een absolute wellness ervaring. Met de warme, aardse geur van sandelhout en lavendel straalt de aroma spray pure ontspanning uit en helpt het om innerlijke rust te vinden in onze turbulente alledaagse levens. Het kan gebruikt worden voor zowelhet gezicht alshet lichaam.

Calming Face Serum Milk – €5,99

Keep Calm: deze Serum Milkis een must voor een ontspannen en rustgevende avond beautyroutine en een prachtig verzorgde huid. Met een pre-en probiotisch complex biedt het hydratatie –en kalmeert het onze wervelwind vangedachten in de avond met de rustgevende geur van lavendel.

Recovering Overnight Face Mask – €5,99

Masker koningin? Dan is dit gezichtsmasker perfect voor jou! Het wordt aangebracht als een crème voordat je naar bed gaat en ligt op de huid als een licht, fijn vliesje. Het Recovering Overnight Face Mask heeft ‘s nachts een continuewerkingen geeft het gezicht een langdurige extra portie verzorging. Het squalaan ingrediënt in het masker hydrateert de huid intensief en laat het er de volgende ochtend fris, soepel en stralend uitzien.

Restoring Overnight Lip Mask – €3,99

Zachte en zoenbare lippen –dat is waar het Restoring Overnight Lip Mask metsheaboter helemaal voor staat. Breng aan voor het slapengaan en masseer zacht in de delicate huid van de lippen voor een extra boost aan verzorging ’s nachts. Beautytip: een peeling bereidt de lippen perfect voor op het lipmasker en laat de ingrediënten nóg beter absorberen

Repairing Leave In Hand Mask – €2,99

Geen tijd om gedurende de dag voor je handen te zorgen? Met het Repairing Leave In Hand Mask kunnen je handen ook profiteren van een goede nachtrust. Sheaboter, lavendelolie en olijfolie herstellendroge, gebarsten gebieden en stralen een fijne geur uit. Breng simpelweg royaalaan voor het slapengaan, combineer het met een rustgevende handmassage en word de volgende ochtend wakker met zichtbaar zachte en verzorgde handen.

De Trend Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf midden juni tot eind juli 2021.

Ik vind het geweldig dat catrice met deze collectie uitkomt! Want een goede verzorgingsroutine is zeer belangrijk. Nu wil ik wel nog even vermelden dat ik niet weet hoe de ingredienten lijsten er uitzien… Dus voordat ik deze producten zou kopen, ga ik natuurlijk eerst alle ingredienten goed bestuderen en kijken of het de moeite is. Want zoals je gelezen hebt zit er lavendelolie of lavendel water in alle producten. Lavendel is inderdaad een hele rustgevende en onspannende geur. Maar lavendel kan in skin care ook de huid irriteren. Natuurlijk is dit voornamelijk als je er mee in de zon zou gaan, dan is er mogelijk een kans dat het de huid zou irriteren. Maar aangezien dit allemaal overnight beauty producten zijn, lijkt de kans me klein dat je er mee in de zon zou gaan. Aangezien je het de hele nacht laat inwerken en dan ‘s ochtends tijdens het reinigen van je gezicht er terug ‘afwast’. Ik geef dit gewoon graag mee ter informatie. 🙂 Maar ik vind het zelf belangrijk om eerst even de ingrediënten goed te bestuderen. En als deze ‘goed’ zijn dan ben ik vooral benieuwd naar de relaxing mist en het overnight lip masker.

Wat vindt jij van deze limited edition? Zit er een product of meerdere bij waar je benieuwd naar bent?


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.