Review

Budget maandag: ontpluizer voor kleding

We houden allemaal van budget items dus vanaf nu komt er vaker een budget maandag artikel online! Dit kan gaan over een fashion, beauty, lifestyle of… Laten we beginnen met mijn eerste budget maandag artikel. En mijn eerste artikel is toch wel special. Want ik ga het hebben over een apparaat dat er voor zal zorgen dat je langer van jouw kleding kan genieten! We kennen het allemaal wel onze favoriete shirt of trui dat ineens super hard pluist. Dit ziet er niet uit maar je wilt natuurlijk je favoriete item niet weggooien. Je hebt wel enkel tips and tricks om die pluisjes te verwijderen, maar of dat echt zo goed werkt? Meh, neen niet echt. Daarom kocht ik onlangs een “ontpluizer” of het wordt ook wel een “pluizendief” genoemd….

Wat is het?

Het is een soort van “scheerapparaatje” en door de messen hierin, kan je makkelijk en snel pluisjes van je kleding verwijderen.

Hoe gebruiken?

Het apparaatje heeft twee standen, 0 is af en 1 is aan. Het werkt heel simpel. Je legt de kleding met pluisjes goed plat, je zet het apparaat aan en je gaat ofwel op en neer hiermee over je kleding of in rond draaiende bewegingen. Voila that’s it!

Hoe goed werkt het?

Heeel goed! Op de foto hierboven zie je links hoe de trui er voor uitzag en rechts na. Haast onkenbaar he! Deze foto zegt echt al genoeg over hoe goed dit geweldige apparaatje werkt! En een leuk verhaaltje: toen ik tegen mijn vriend zei dat ik dit gekocht had, lachte hij me gewoon uit…. En toen ik zijn trui liet zien, voor en na, was hij direct verkocht en wou hij een tweede apparaatje voor al zijn kleding. 😉

Conclusie?

Mijn eerste budget maandag is direct een toppertje met dit leuke apparaatje. Ik ben echt blij dat ik dit gekocht heb, want het is een echte lifesaver voor verschillende kleding! Want tegenwoordige pluist kleding zeer gemakkelijk en snel op. Dit houdt mijn kleding heerlijk pluisvrij. Ik gebruik dit apparaat zo goed als wekelijks om die ene broek, trui , shirt of…. te ontdoen van al hun pluisjes. Om een voorbeeldje te geven om een hele sweater dat te doen dus voor en achterkant, de mouwen en de kap had ik toch een kleine 10min werk en…. daarna zag de sweater er uit zoals nieuw! Geweldig toch!

Ik heb deze philips ontpluizer gevonden in het kruidvat voor €7,99. Maar ook online kan je deze vinden.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!