Beauty,  Review

Budget maandag: catch & shine kruidvat lipscrub

Ik gebruikte vroeger heel lang geleden altijd de lipscrub van lush, bubble gum. Maar toen deze opwas ben ik  een nieuwe vergeten te kopen (lees te duur). Dus heb ik sinds dan eigenlijk er niet meer bij stilgestaan dat lipscrubs nog steeds bestaan… Maar een tijdje terug zag ik lipscrubs in het kruidvat. Verschillende kleurtjes en smaakjes. Ik was benieuwd dus nam ik er twee mee om uit te proberen. Deze zijn van het merk Catch & Shine en hiervan staat een aparte display enkel in het kruidvat dat regelmatig wordt aangepast. Dus de producten zijn limited edition dus op is op. Daarom dat ik ook direct deze review over deze budget maandag toppertjes wou delen! 🙂 Ik kocht zelf de mango en blueberry versie.

Mango lipscrub

De mango lipscrub heeft een zoete geur dat toch een tikkeltje chemisch ruikt. Ik ruik de mango er wel in dus de geur vind ik zeker ok. De smaak, tja haha probeer om zo min mogelijk scrub deeltjes binnen te krijgen want persoonlijk vond ik het niet heel lekker. 😉 Maar goed, natuurlijk het belangrijkste hoe goed werkt deze mango scrub? Het is een redelijk grove scrub dat heerlijk werkt! Je moet deze zachtjes in je lippen inmasseren en daarna goed er af spoelen. En je zal duidelijk verschil merken! Je velletjes zijn weg, en zo’n lipscrub is perfect om te doen voordat je bv. een long lasting matte lippenstift gaat aanbrengen. Maar ook zonder lippenstift zien je lippen er goed en verzorgt uit en voelen ze heerlijk zacht aan! Als je wat last hebt van drogere of gevoelige lippen raad ik wel aan om na je scrub sessie een lippenbalsem aan te brengen.

Blueberry lipscrub

Deze blauwe bessen lipscrub ruikt mierzoet, maar zelf hou ik hier helemaal van! Het is echt een heerlijke scrub qua geur! Maar ook qua werking want deze werkt net hetzelfde als de mango versie. Je krijgt er zachte en verzorgende lippen van!

Zoals je hierboven nog eens kan zien is het een redelijk grove scrub voor jouw lippen!

Conclusie?

Met deze lipscrubs ga je jouw lippen niet vergeten en ga je deze wat extra aandacht geven. Want ze werken beide echt fijn! En het is ook wel af en toe nodig om je lippen eens te scrubben om bv. van die vervellende velletjes vanaf te geraken. Dus ja deze lipscrub verdienen zeker een plaatsje in mijn budget maandag artikels! Want ze kosten €1,99 per stuk in het kruidvat en daarvoor krijg je 15ml.

Gebruik jij af en toe een lipscrub of vergeet je het vaak?

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!