Beauty,  Review

Budget: action facial brush

Ik ben altijd opzoek naar fijne budget koopjes. En onlangs tijdens mijn bezoek aan de action kocht ik enkele zeer interessante beauty producten! Daarvan is deze facial brush eentje. Ik schreef al eerder een review over de spa natural facial treatment system van de action en over de facial cleans and massage brush van de primark. Dit waren beide zeer populaire artikels over gezichtsreinigingsborstels. En ik heb het vermoede dat deze dat ook zal worden. Want we houden nu eenmaal van fijne budget koopjes! Benieuwd of ik deze facial brush ook zo fijn vindt?

Net zoals degene van de primark heeft deze twee kanten. Eén kant om je gezicht te reinigen en de andere kant voor een mini gezichtsmassage. Qua gebruik en werking is deze ook zo goed als hetzelfde. De eerste keer wanneer ik de reinigings kant gebruikte deed het pijn en was deze veel te hard. Maar vanaf de tweede keer begon deze vele aangenamer te worden om je gezicht mee te reinigen. Hij doet prima zijn werk. De massagekant is een heerlijk extraatje! Ik hou er echt van om hiermee ‘s ochtends of ‘s avonds wanneer ik wat meer tijd heb mijn crème in mijn huid in te masseren. Eventjes een relax momentje en het is ook goed voor de doorbloeding! Heerlijk genieten gewoon!

Conclusie?

De eerste keer is het niet fijn om deze te gebruiken. Maar daarna wordt deze wel iets zachter en perfect voor elke dag! Het is een fijne gezichtsreiniger met als leuke extraatje de massagekant. Deze is qua werking ongeveer hetzelfde als die van de primark. Het enige voordeel er aan is dat voor sommige de action makkelijker bereikbaar is en dat deze toch net iets goedkoper is.

Deze facial brush van action kost €0,99.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!