Events,  Personal,  Review

Book release // 100% Yentl & review

Vrijdagavond vond de release van Yentl Keuppens haar boek plaats. Beter bekend als de blogster just yentl en natuurlijk ook van de vijf-reeks pink ambition. Yentl is een rolmodel voor haar vele volgers. Maar zelf vind ik dat je pas de ‘echte’ Yentl leert kennen in seizoen 2 van pink ambition. Daarin vertelt ze dat ze een eetstoornis heeft overwonnen en hierover een boek gaat schrijven. Natuurlijk is mijn interesse dan direct gewekt. Want ik heb zelf in het verleden hiermee ook problemen gehad. Dus ik herkende haar situatie zeker en vast. En daarom dat ik het ook enorm knap vind dat ze hier vooruitkomt en slechts in 2,5 maand dit boek geschreven heeft! Dus lees snel verder voor mijn eerst impressie van 100% Yentl. Natuurlijk laat ik ook de inhoud zien van de goodiebag dat je kreeg.

Ik heb ondertussen al aardig wat gelezen in het boek om hierover mijn mening te kunnen vertellen. Ik heb zelf vroeger ook eetproblemen gehad dus veel dat ze schrijft is herkenbaar voor mij. Op sommige momenten besef ik al te goed wat ze meegemaakt heeft, het is een enorm eerlijk boek. Het boek is zeer schokkend, je leert begrijpen hoe het is om anorexia te hebben. Ik ben blij dat eindelijk iemand hier eerlijk over durft uitkomen! Dit kan echt veel personen helpen! Niet enkel als je zelf problemen hebt met een eetstoornis maar ook als je iemand kent die dit heeft. Je leert alles veel beter begrijpen. Ik ben er ook zeker van dat je door het lezen van dit boek iemand beter kan helpen dat eetproblemen heeft!

Tijdens de avond kreeg je ook de kans om je boek te laten signeren. Dit heb ik natuurlijk gedaan. Om eerlijk te zijn ben ik er van geschrokken wat een lieve meid Yentl wel niet is! Ik kijk af en toe naar pink ambition, maar hierin kan je door te korte fragmenten niet echt een beeld maken voor hoe de persoon werkelijk is. Ik was er van overtuigt dat Yentl een topvrouw is, maar dat ze zo’n schatje is wist ik echt niet! Ze is zo enorm lief en oprecht! Een echte power woman waaraan je zeker een voorbeeld kan nemen! Zo’n sterkte meid dat ze is! Wat ik zelf nog geweldiger vind is dat ze een persoonlijk tekstje in het boek gesigneerd heeft!

Ik kreeg ook achteraf een goodiebag. Natuurlijk zal ik laten zien wat hierin zat! Hierin vond ik een rabarber/appel drankje, mini body lotion van otentic, nagel stikkers van essentiel, een choker van piu piu, een pen & bag charms van de film miss peregrine’s home for peculiar children.

Ik ben enorm blij dat ik 100% Yentl heb gekocht en haar ook heb ontmoet! Ze is echt zo’n lieve meid! Ik heb veel bewondering voor haar! Zeker omdat ze zo’n prachtig en eerlijk boek geschreven heeft! Het leest zeer vlotjes en het is een boek dat je zeker kan helpen! Het maakt je heel bewust van de denkwereld van iemand met een eetstoornis. Het is ook een enorm goed opbouwend boek met een prachtige boodschap! Hoe moeilijk iets ook is of hoe moeilijk je het ook hebt je komt er sterker uit! Yentl is hier een zeer goed voorbeeld van hoe ze ontpopt is toch een inspirerend vrouw!

Uit dit boek kan je zeker kracht halen! En ik kan haast niet wachten om de laatste pagina’s verder te lezen! 100%Yentl telt 157 pagina’s en kost €19,99.

Lots of love xxx

You can also find me on instagram and facebook.