Review

Birds of prey (Harley Quinn)

Na het zien van Suicide Squad was ik benieuwd geworden naar meer van wat ik zelf het leukste en interessantste personage vond: Harley Quinn. Even een throwback naar Suicide Squad, Harley Quinn was een superschurk samen met haar vriendje the joker. Ze was zo dol op hem dat ze zichzelf in een vat vol chemicaliën liet vallen. Ja, dit zegt al genoeg over hoe ‘crazy’ Harley Quinn is. Nu heeft ze een solo film zonder haar liefje the joker en deze wou ik natuurlijk graag zien!

Kort samenvatting:

De film wordt verteld door Harley zelf, het is dus een beetje een bizar verhaal helemaal in de stijl van Harley. Ze is inmiddels uit elkaar met haar ex partner in crime, the joker. Wanneer er een prijs op het hoofd van een jong meisje staat, probeert ze het leven van dit meisje uit de handen te houden van een gevaarlijke gangster, Roman Sionis. Het is de grootste schurk van de stad. Om het meisje te beschermen krijgt ze hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, om zo samen te werken om samen Roman te verslaan.

Margot Robbie, die Harley Quinn speelt heeft buiten de hoofdrol ook nog eens de productie gedaan en de vrouwen samengebracht voor deze superhelden film. Het is een film waarbij je jouw aandacht moeten houden, want er gebuikt soms heel veel. Het is echt een andere Harley Quinn dat je nu te zien krijgt. Maar het is een aangename film met de nodige humor, het blijft natuurlijk ook een goede actiefilm. Je moet echt wel openstaan voor deze film of het personage Harley leuk vind, want heel de film is natuurlijk vertaald in haar stijl en denkwerk.

Conclusie:

Het is toch wel een chaotische film waar je jouw aandacht moet bij houden, want je wordt constant geprikkeld. De cast is enorm leuk. Er zit wel goede humor in, veel actie en ook het camerawerk in birds of prey is fantastisch! Het is een fijne film om naar te kijken enkel mist het soms wel wat verhaal. Maar ik vind zelf dat Harley Quinn gewoon geweldig wordt neergezet door Margot Robbie, en dat is voor mij al een reden om deze film nog eens te zien! Het is een leuke film om eens gezien te hebben, maar nu niet één met veel verhaal er in. Het is meer een film om eens thuis op de bank te zien. Maar ondanks dat heb ik wel genoten van het prachtige camerawerk van deze film!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.