Beauty,  Review

Biolage nourish shampoo & conditioner

Ik heb geen vaste haar routine, en daarmee bedoel ik dat ik elke keer een andere shampoo/conditioner uitprobeer. Ik heb wel al zeer fijne shampoos en conditioners geprobeerd, maar niet waarvan ik zeg wauw, mijn haar ziet er geweldig uit. Dus elke keer wanneer deze 2 producten op zijn is het tijd om een nieuwe shampoo en conditioner uit te proberen. Toevallig had ik van biolage nog een nourish shampoo & conditioner liggen dat ik een hele tijd geleden gewonnen had via instagram (lucky me 😉 ). Nu ik deze een goede 2 maand heb uitgeprobeerd is het tijd om jullie meer over mijn ervaringen met deze nourish shampoo & conditioner te vertellen.

Deze lijn is speciaal voor droog, dof haar. Dus eigenlijk perfect voor nu dat het kouder aan het worden is.

De nourish shampoo is met quinoa husk en honing. De conditioner bevat kokos olie en kaolin klei. Beide producten bestaan 97% uit natuurlijke afkomst, hierin zitten geen silicone, sulfaten en parabenen.

Leuk feitje: de eerste keer dat ik deze producten voorbij zag komen dacht ik eerst dat het smoothies waren vanwege de leuke verpakkingen en de natuurlijke kleuren dat deze hebben. 😉

Nourish shampoo

De shampoo heeft een speciale geur. Ik kan het niet direct omschrijven wat het is, het is een vreemde maar frisse geur. Het is een shampoo dat zeer fijn aanvoelt wanneer je, jouw haren hiermee wast. Ik ben fan! Sinds dat ik deze gebruik zien mijn haren er echt beter uit. Ik heb zeer droog haar. Maar nu is dat droog kapsel gelukkig niet meer te zien. Want deze shampoo laat mijn haar er heerlijk gezond uitzien & doet het stralen!

Nourish conditioner

De combinatie van de shampoo & conditioner is gewoon geweldig! De shampoo doet al zeer veel voor mijn haar, maar de conditioner werkt het echt af. Deze maakt mijn lokken heerlijk zacht en laat mijn haar heerlijk stralen en glanzen! Ja, deze nourish lijn is perfect voor droog haar dat wel wat voeding kan gebruiken!

De shampoo en conditioner is een perfecte combinatie dat mijn haar terug doet stralen! Zeker voor wanneer het terug kouder wordt en je haar terug droger zal aanvoelen, daarvoor gaan deze twee producten zeer goed werken! Ik ga deze zeker nog met veel plezier opmaken!

Deze biolage nourish shampoo & conditioner is verkrijgbaar bij verschillende kapers. De prijs is een andere vraag… Ik heb heel wat gegoogeld maar ik ben verschillende prijzen tegengekomen meestal was het tussen de €30 tot €40 voor de shampoo (325ml) en de conditioner (325ml) te samen. Dus voor beide producten valt dit zeker goed mee!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.