Beauty,  Review

Biocyte: terracotta cocktail

Nu dat het stilaan beter en beter weer wordt, blijft het natuurlijk belangrijk om je goed in te smeren en ons natuurlijk nog steeds aan de maatregels te houden. Maar als je bv. een tuin of terras hebt, dan kan je natuurlijk altijd lekker genieten van het zonnetje. En omdat (hopelijk) het weer enkel beter gaat worden, leek het me de ideale moment voor dit artikel! Ik ga je namelijk kennis laten maken met 2 supplementen dat ideaal zijn deze periode! Eén supplement is voor oa. jouw huid voor te bereiden op de zon en het andere is voor het hele jaar door een bruine tint te hebben.

Terracotta cocktail – solaire – €21 voor 30 tabletten

Dit voedingssupplement moet je 1x per dag nemen, 1 maand voor tijdens en na blootstelling aan de zon. Het bevat onder andere melanine uit zwarte olijven en koper. Koper moet bij dragen tot de normale pigmentatie van de huid en de cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Dit supplement moet zorgen voor een mooie bruine teint, je huid voorbereiden voor de zon en ook de huid beschermen. Dat dit de huid moet beschermen mag je niet te letterlijk nemen, dus blijf je sowieso altijd in smeren met een goede spf!

Normaal moet je dit 1 maand voor, tijdens en na blootstelling aan de zon nemen. Dus eigenlijk 3 maanden. Ik heb dit ‘slechts’ 1 maand uitgeprobeerd maar wel vlak voor, tijdens en na mijn reis naar Griekenland van een hele tijd terug. Dat leek me het ideale moment om dit uit te proberen! Of het er voor gezorgd heeft of ik extra bruin ben geworden? Daarop kan ik geen antwoord geven, want ik bruin sowieso al niet snel… Maar dit supplement is heel makkelijk om te nemen en ik heb wel verschil gemerkt! Zo heeft dit er voor gezorgd dat ik beter tegen de zon kon en bijna niet verbranden. Maar ik wil het nog even benadrukken dat zelfs met dit supplement het belangrijk is dat je jouw steeds insmeert met spf. Maar ik vind dit zeker een top supplement voor deze zomer! Als ik het nog eens zou kopen, dan ga ik de kuur voor 3 maanden ineens aanschaffen want dit komt heel wat voordeliger uit.

Terracotta cocktail – self-taner – €20 voor 30 capsules

Ook dit supplement moet je 1x per dag innemen en dit 3 maanden lang. Het is een supplement voor wie het hele jaar door een mooie bruine tint wilt zelfs zonder de zon. Dit supplement is een innovatief complex van pigmenten en planten en bevat ook vitamine D.

Deze supplementen zijn perfect om te nemen tijdens de winter omdat er dan natuurlijk weinig zon is. Dat is ook wat ik gedaan heb 1 maand lang. Net zoals de andere supplementen zijn ook deze heel makkelijk in te nemen bij een maaltijd met wat water. Zoals ik eerder zei bruin ik amper, maar ik merkte wel dat door deze supplementen ik in de winter niet zo bleek zoals normaal was. Ja, ook dit supplement is mij deze winter zeer goed bevallen!

Conclusie:

Ik had niet verwacht dat beide supplementen zouden werken, dus ik ben zeer tevreden hiervan! Afhankelijk van jouw noden: heel het jaar bruin of je huid voorbereiden voor de zon is er zeker een supplement voor jouw bij! De solaire ga ik zeker nog eens opnieuw kopen om mijn huid voor te bereiden voor deze zomer! Ik ben op de positieve manier verrast door deze supplementen!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.