Beauty,  Review

Benefit: BADgal BANG! mascara

Toen ik deze mini van de benefit BADgal BANG! mascara terug vond ik mijn goodiebox, was ik direct happy! Want deze mascara heb ik al vaak zien voorbijkomen en om eerlijk te zijn heb ik nog niet echt veel producten van benefit uitgeprobeerd. Dus eigenlijk vrijwel direct nadat ik mijn goodiebox uitgepakt had, ben ik gestart met deze mascara te gebruiken. Ben je benieuwd of deze mascara werkelijk zo goed is, zoals vele influencers beweren?

Deze mascara beloofd je wimpers tot wel 36 uur lang intens volume te geven. Ook moet deze veeg en vlekproof vrij zijn. De mascara bevat provitamine B5 wat moet zorgen voor sterkere wimpers.

Laten we beginnen met de verpakking van deze mascara. Ik heb natuurlijk de schattige mini variant hiervan. Maar de vormgeving vind ik geweldig, het past echt perfect bij de naam hiervan! Het is een stoere verpakking maar toch nog schattig vanwege de roze accenten.

Het kwastje van deze mascara is vrij dun met zeer korte ‘haartjes’ van plastic. Op zich is dit zeker een fijn kwastje dat inderdaad zorgt voor volume aan je wimpers. Met slechts één laagje van deze mascara heb je eigenlijk al het gewenste resultaat, zwarte vollere wimpers. Maar, ja er is jammer genoeg een maar… Er zit zeer veel product op het kwastje en dit zorgt al snel voor wat geknoei. Laten we anders even een kijkje nemen naar het resultaat van deze mascara, zo ga je ook beter begrijpen wat ik bedoel met dat geknoei.

Doordat er heel wat product opzit en het een geknoei is, heb je ook al snel voor dat je wimpers aan elkaar gaan plakken en dat het klonterig wordt. Daarom zou ik ook niet aanraden om meer dan 1 laagje aan te brengen. Om eerlijk te zijn ben ik ook niet echt onder de indruk van het resultaat dat deze mascara geeft… Als je niet oppast met deze mascara krijg je snel een spinnenpoten effect. Ook voelt deze mascara gedurende de dag niet echt comfortabel aan. Ik voel deze duidelijk zitten en dat vind ik niet aangenaam. Ook merk ik dat deze mascara afgeeft en het zwarte vlekken onder mijn ogen achterlaat. En een ‘panda look’ is ook niet echt een resultaat waarvoor ik wil gaan…

Conclusie:

Jammer genoeg ben ik niet enthousiast over deze mascara. Om eerlijk te zijn valt deze enorm tegen, zeker voor die prijs zijn er goedkopere mascaras dat het vele beter doen. Bij deze mascara moet je gewoon snel oppassen omdat deze heel nat is. Het wordt al snel een plakkerig resultaat als je niet oplet. Misschien als je hele korte wimpers hebt kan deze wel iets voor jouw zijn, als je dan goed oppast. Want lengte geeft deze zeker. Maar voor mij persoonlijk is dit niet echt een mascara dat ik opnieuw zou kopen. Ik ben blij dat deze in mijn goodiebox zat en ik er niet de volle prijs voor betaald heb. Want anders zou dit zeker zonde zijn geweest aangezien ik deze mascara na 2 weken te gebruiken weggegooid heb.

Prijs: benefit cosmetics badgal bang! mascara kost €27,90 voor 8,5 gram.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.