Food

Ben & Jerry’s vegan ijs is eindelijk in België!

Ik heb geweldig nieuws voor de vegans of de mensen met een lactose intolerantie onder ons! Want eindelijk zijn er 2 smaken vegan ijs van Ben & Jerry’s verkrijgbaar in België. Dus 2 heerlijke smaken die bereidt zijn op basis van amandelmelk! Heerlijk toch! Ik probeerde ze uit….

Ben & Jerry’s heeft (voorlopig) 2 vegan smaken in België beide gemaakt op basis van amandelmelk. Je hebt chocolate fudge brownie die heerlijk naar brownies moet smaken en stukjes vegan brownie bevat. Ook heb je de chunky monkey, bananen ijs met chocolade stukjes en walnoten. De brownie variant was altijd al uitverkocht dus deze is zeer populair. Maar gelukkig heb ik wel het vegan chunky monkey ijs kunnen proberen….

De smaak…

Persoonlijk vind ik vegan ijs qua structuur vele zachter en romiger. Ik had een beetje schrik voor het bananen ijs omdat dit vaak heel chemisch smaakt…. Maar dit ijs is gewoon heerlijk, de bananen smaak is perfect met hier een daar een lekker bit van de chocolade chunks en de walnoten. Dit ijs is waanzinnig lekker, ik vind deze versie zelfs lekkerder dan de gewone versie. Dus ja, ik ben fan! Vanaf nu voor mij alleen nog maar het heerlijke vegan ijs van Ben & Jerry’s! Dus ik hoop dat er gauw nieuwe smaken bijkomen en dat ik de brownie variant snel kan proeven! 😉

Het nieuwe non dairy ijs van ben & jerry’s is verkrijgbaar in de Albert Heijn & carrefour voor €6.99.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!