Beauty,  Review

Beauty treatment // abidis abi complex plus

Als schoonheidsspecialiste in spe ben ik altijd benieuwd naar verschillende soorten behandelingen en producten. Van Abidis mocht in de abi complex plus behandeling proberen. En daar zeg ik natuurlijk geen neen op. Mijn interesse voor dit professioneel merk was direct gewekt. Dus mocht ik een tijdje terug deze behandeling proberen.

Abidis is een professioneel merk dat je in de Benelux uitsluitend kan vinden bij schoonheidssalons die werken met dit merk. Het is een Spaans merk dat hier nog volop aan het groeien is. Iedere behandeling is gericht op de behoeften van de huid. Er wordt een duidelijke huidanalyse gemaakt en op basis hiervan worden de juiste Abidis producten gekozen voor een effectieve behandeling.

De duurtijd van de behandeling was perfect (ongeveer 1h). Dit is een perfect uurtje om helemaal tot rust te komen en heerlijk te kunnen genieten van een behandeling. De behandeling begon met het opmaken van een zeer uitgebreide huidanalyse. Daarna een oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling, verwijderen van mila en comedonen, massage, mesotherapie, masker + hoofdmassage en er werd afgesloten met de ice probe en natuurlijk ook met zonnebescherming.

Ik ga op enkele zaken nog iets dieper in. Voor de massage werd er bv. een aangepast serum voor mij gemaakt. Ik heb een gemengde huid dat soms ook gevoelig is. En hiervoor werd speciaal iets samen gesteld. Het voordeel van een Abidis behandeling is dat ze echt een aangepast serum aan jouw huidtype kunnen maken! Voor mesotherapie moet je toch tegen een beetje kunnen. Ik vond het zelf voelen alsof er constant elastieken tegen je huid werden geschoten. Niet echt aangenaam maar perfect doenbaar. En je weet wat ze zeggen, no pain,no gain. 😉 Maar mesotherapie is enorm goed om de voedingsstoffen diep in de huid op te nemen. Dit zorgt ook voor een stevigere huid en gaat huidverslapping tegen. Met de ice probe werd heel de behandeling afgesloten en dit voelt natuurlijk erg koud aan. Maar deze kou zorgt er wel voor dat de grootte van de poriën verminderd en dat de voedingsstoffen 120h in de huid blijven. Dit zorgt er dan voor dat de celstofwisseling wordt bevordert.

Mijn huid is nog in prima staat, maar na de behandeling merkte ik al direct verschil! Mijn huid zag er vele gezonder en gladder uit. Mijn huid zag na afloop ook niet rood, maar ik had wel een hele mooie glow. Ik heb echt genoten van deze behandeling! Ik vind hetzelf enorm belangrijk dat wanneer je een behandeling laat uitvoeren je ook achteraf resultaat ziet. Meestal is dit niet het geval… Maar bij deze behandeling wel! Zelfs de dagen erna zag mijn huid er nog stralend uit! Ik ben fan, en als ik nu nog eens een behandeling laat uitvoeren is het zeker met de producten van Abidis! Na zo’n behandeling (eigenlijk gewoon altijd) is het wel zeer belangrijk dat je jouw huid tot een week er na goed en voldoende insmeert met SPF.

Dus als je een behandeling wilt laten uitvoeren en je wenst echt een goed resultaat achteraf? Dan moet je zeker naar een salon gaan waar ze met Abidis producten werken. Je zal zeker geen spijt hebben en versteld staan van het resultaat! Je huid zal echt stralen en je dankbaar zijn. 😉

Lots of love xxx

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook