Beauty,  Review

Babor: ReVersive pro youth serum

Babor was voor mij een merk dat ik wel kende, maar nog nooit geprobeerd had. Ik ken dit merk vooral omdat het bij vele schoonheidsspecialisten gebruikt en verkocht wordt. Maar tot kort had ik er nog nooit iets van geprobeerd. Toen ik naar de press days in november ging werd hier verandering in gebracht. Zo maakte ik kennis met meer producten van babor én kreeg ik achteraf zelfs een product mee naar huis om uit te proberen. Ik mocht namelijk hun pro youth serum testen.

ReVersive?

Dit is een innovatieve verzorgingslijn van babor dat jouw huid moet beschermen tegen de meest voorkomende tekenen van huidveroudering. De producten van deze lijn moeten de cellen langer jong houden en zorgen voor een onmiddellijk gladmakend effect en natuurlijk moet het ook anti rimpel zijn. Dus met andere woorden moet je huid er gladder, strakker en jeugdig fris gaan uitzien.

De verpakking hiervan is luxueus en zeer handig door het pomp systeem. Want er ook voor zorgt dat dit serum hygiënisch in gebruik is. Ik had hier zelf altijd 1,5 pompjes van nodig voor heel mijn gezicht. De geur hiervan zou ik omschrijven als de typische geur van producten bij schoonheidsspecialisten. Zelf vind ik de geur aangenaam. Het serum smeert makkelijk uit, voelt goed aan en maakt mijn huid iets wat zachter. Maar om eerlijk te zijn merkte ik niet echt veel verschil dat dit serum aan mijn huid gaf. Mijn huid zag er misschien iets glader/egaler uit. Maar voor mij was het verschil minimaal. Het was een aangenaam serum in gebruik, maar daar blijft het bij. Voor mijn huid deed dit jammer genoeg niet heel veel…

Conclusie:

Voor ik mijn uiteindelijke conclusie vertel wil ik graag nog eventjes zeggen dat volgens de site van babor, dit product vooral geschikt is als je tussen de 30 en 59 jaar ben en als je het zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt. Ik val dus niet in de leeftijdscategorie en heb het enkel in de ochtend gebruikt. Dus het kan zeker zijn dat als je ouder ben en of het 2x per dag gebruikt het effect beter is bij jouw.

Maar bij mij vond ik de resultaten niet zo schitterend… Waar ik vooral van schrok bij dit product is de hoge prijs hiervan! Ik vond dat ondanks dat ik het serum enkel in de ochtend gebruikte het er toch wel snel van doorging. En ik had niet gedacht dat dit serum dat zo weinig voor mijn huid doet, zo’n hoge prijs heeft. Voor mij vind ik het de prijs echt niet waard. Ik ga dit product zeker niet opnieuw kopen. Maar zoals ik eerder zei kan het goed zijn dat dit serum mij minder bevallen is omdat ik niet in hun getargete leeftijdscategorie val. Dus als jij wat ouder bent en je wilt het toch uitproberen… Dan kan het zeker zijn dat jij hier wel top resultaten mee hebt. Enkel voor mij persoonlijk was dit serum geen hoogvlieger.

Prijs: het Reversive pro youth serum van Babor kost €119 voor 30ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.