Beauty,  Review

Anti-oxidanten booster voor de huid?

Met de feestdagen in aantocht willen we er natuurlijk schitterend uitzien. Maar omdat de feestdagen nu redelijk slecht vallen, kan het door de stress van alles dus werken en alles voorbereiden, etc zijn dat je huid er veel te vermoeid uitziet… En dat willen we natuurlijk niet! Tijdens de feestdagen willen we een uitgeruste, egale, stevige en schitterende huid waarmee je de show kan gaan stelen! Dit resultaat wil je natuurlijk direct. Dus het beste is om je huid een beetje te helpen door middel van een booster. Van vichy mocht ik deze anti-oxidanten booster voor de huid uitproberen! Deze beloofd direct resultaat en na een 10 dagen kuur moet je huid er nog beter uitzien! Mijn 10 dagen zijn nu voorbij dus tijd om je mijn ervaringen hiermee te vertellen!

Deze booster beval oa 15% pure vitamine c en gefragmenteerd hyaluronzuur. Dit product beloofd onmiddellijk dat je huid er uitgeruster, egaler en steviger uitziet. Na de 10 dagen kuur zouden de fijne lijntjes zichtbaar verminderd zijn en moet je huid er stralender gaan uitzien. Waarom een 10-dagen kuur? Het wordt aangeraden om liftactiv enkel als een kuur te gebruiken. Deze kan je natuurlijk op regelmatige basis herhalen wanneer je huid er nood aan heeft. Dit kan zijn tijdens een drukke of stressperiode, met de seizoensveranderingen, bij een zonbeschadigde huid of wanneer je huid nood heeft aan een boost.

De verpakking is een klein glazen flesje, hierbij zit een pipetje. Dat vind ik zelf altijd super fijn en hygiënische werken. Ook kan je hierdoor makkelijker de druppels doseren.

Hoe aanbrengen?

Op een goede gereinigde huid brengt je elke ochtend 10 dagen lang 4 tot 5 druppels aan in je handpalm die je daarna met de vingertoppen inmasseert. Dit laat je even inwerken en dan kan je verder gaan met jouw huidverzorgings routine. Vergeet zeker niet om je huid goed te beschermen tegen de zon met een SPF.

Resultaat?

Het doseren hiervan gaat zeer makkelijk ik heb zelf een 5-tal druppels nodig. Enkel de geur hiervan is niet echt mijn ding… Dit heeft een zeer vreemde geur, maar het product zelf werk enorm fijn dus mij hoor je daarover niet meer klagen! 😉 Na de eerste keer merkte ik inderdaad direct dat mijn huid er iets egaler uitzag. Na de 10 dagen kuur was het resultaat zelfs nog vele beter natuurlijk! Toen merkte ik echt zeer veel verschil, mijn huid zag er vele egaler en stralender uit! Ook heb ik veel last van pigmentvlekken maar ik heb gemerkt dat ze hierdoor iets lichter zijn geworden! Dus daar ben ik echt super happy mee! Ik heb nog een redelijk jong huidje maar als ik al zoveel resultaat merk dan gaat dit bij elke huid zeer goed werken! Het geeft je echt de boots die je nodig hebt!

Dus kort samengevat vind ik dit product echt top! Als je de 10-daagse kuur doet, geeft dit een goede boots dat je huid net nodig heeft! Van zodra dat ik merk dat mijn huid dit nodig heeft ga ik de 10-daagse kuur terug doen. Ik kan liftactiv van vichy enkel aanraden! Zeker als je een stralende en egaler huid wilt! Met de feestdagen in het vooruitzicht is deze kuur echt ideaal om te doen! Als je dit doet vergeet dan zeker niet om je huid goed te beschermen met een SPF!

Vichy liftactiv anti-oxidanten booster voor de huid bevat 10ml en hiermee kan je zeker enkele kuren doen. De prijs hiervan is €28,95 en is onder andere verkrijgbaar bij de apotheek en online.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!