Beauty,  Review

Andrélon : oil & care shampoo en conditioner

Als ik mijn haar moet omschrijven in enkele woorden zou dit: droog, pluizig en gekleurd zijn. Omdat ik mijn haar nog eens kleur heeft het veel te verduren, dus de juiste producten gebruiken is voor mijn noodzakelijk. Deze keer wou ik graag van andrelon de shampoo en conditioner voor pluizig en droog haar uitproberen. Gewoon omdat ik benieuwd ben naar deze product met argan olie én omdat deze toen een fijne promotie hadden van 1+1 gratis. 😉

Oil & care – shampoo – 300ml – €4,99

Ik was mijn haar meestal 2 keren per week, altijd eerst shampoo en dan conditioner en af en toe eens ter extra verzorging een haarmasker. Ik denk dat ik deze shampoo & conditioner van andrélon nu al ongeveer 2 maand gebruik. Allereerst vind ik de geur van deze shampoo geweldig! Het ruikt lekker nootachtig. De shampoo is makkelijk om te verdelen en schuim goed. Het geeft een schoon gevoel zonder mijn haar uit te drogen. En na de shampoo gebruik ik altijd de bijpassende conditioner.

Oil & care – conditioner – 300ml – €4,99

Ook de conditioner heeft dezelfde heerlijke geur. Ik breng het altijd aan op de onderste lengte van mijn haar en dan laat ik het een 2-tal minuten inwerken. Na het uitspoelen merk ik direct dat het mijn haar heel zacht maakt. Ook ruikt mijn haar achteraf lekker nootachtig. De combinatie van de shampoo en conditioner zorgen ervoor dat mijn haar er heel gezond uitziet, minder droog is en het geeft het een mooie glans. Mijn krullen zien er ook mooi uit en ik merk inderdaad dat mijn haar minder pluizig is.

Conclusie:

Deze producten zorgen er inderdaad voor dat mijn droge haar er vele gezonder en beter uitziet. Ook laat het mijn krullen enorm mooi uitkomen. Het is zeker een goede shampoo en conditioner voor pluizig en of droog haar. Maar ik merk wel dat deze mijn haar te goed voeden. Omdat mijn haar sneller vet wordt dan normaal. Ik zie dit door de vingers omdat het mijn haar zo goed verzorgt. Want er is niets dat wat droogshampoo kan oplossen! 😉 Dus als je echt droog of zeer droog haar hebt dan zijn deze shampoo en condioner top, zeker de moeite om eens uit te proberen.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.