Beauty,  Review

Action: my skin facial sheet mask panda & kitty

Een tijdje terug probeerde ik al budget proef sheet masks uit van de action. Deze waren zeer fijn. Maar geloof het of niet, de action heeft nu zelfs nog goedkopere sheet masks. Ja je leest het goed. En ik kon het natuurlijk niet laten om deze twee uit te proberen. Want ze zien er mega leuk uit je hebt een panda en een kat masker. Benieuwd of deze goedkopere sheet masks even goed werken of misschien zelfs wel beter zijn?

Panda face

Dit is een sheet mask met komkommer extracten. Het moet je huid een boost geven en helpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Het is een goed doordrenkt masker dat goed blijft zitten. Wanneer je het aanbrengt, voelt het direct enorm verfrissend aan. De geur hiervan is lekker fris, je ruikt vooral komkommer maar de geur heeft ook iets weg van bamboe vind ik. Het masker ziet er grappig uit en net zoals het op de verpakking staat afgebeeld. Het is een heel fijn maskertje dat mijn huid ook lekker zacht maakt!

Kitty face

Is een masker met perilla blad extract, het is een diepreinigend masker dat je poriën moet reinigen. Net zoals het panda masker ziet het kitty mask er uit zoals op de verpakking. Het past ook goed en is ook goed doordrenkt. Wel ruikt dit masker een beetje vreemd. Ver weg ruikt het een beetje naar die klei maskertjes maar het is vooral een vreemde geur… Het masker voelt goed aan, maar ik merk wel niet echt dat het een diepreinigende werking heeft. Mijn huid ziet er na 15min wel goed uit en voelt zacht aan, maar dat is alles. Geen reinigende werking, maar wel een fijn masker!

Van deze twee maskertjes is het panda face masker toch mijn persoonlijke favoriete. Ze werken beide zo goed als hetzelfde. Enkel het panda masker heeft als extra wel een lekkere geur en een verfrissend effect. Maar voor de prijs kan je ze zeker voor de fun alle twee eens uitproberen. Ze zijn namelijk echt grappig en ze doen zeker iets voor je huid!

Deze maskers zijn verkrijgbaar bij action en kosten slechts €0,59 per stuk.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.