Beauty,  Review

Budgettip: action festival glitter colors

Een tijdje terug zag ik al dat de action hele leuke glitterpotjes verkocht, ideaal voor een festival of feestje. Deze glitters kon je op je lichaam of in je haar gebruiken. Maaaar de action waar ik altijd ga… Ja, daar verkochten ze pas onlangs deze geweldige glitter potjes! Maar ik wil deze toch nog graag met jullie delen, want deze zijn gewoon leuk en heerlijk budget proef! Dus tijd om je meer over deze festival colors te vertellen…. Want ik kocht deze in alle mogelijk kleuren dat ze hadden.

In één verpakking zitten twee potjes en een kwastje om te glitters mee aan te brengen, perfect toch! Er zijn drie kleuren verkrijgbaar; roze, appelblauw-zeegroen en een paarse. Bij elke kleur zit ook hetzelfde zilveren glitter potje.

Het kwastje dat hierbij zit is zeker van goede kwaliteit! Door de synthetische haren kan hier hiermee makkelijk de glitter aanbrengen op je haren, lichaam of gezicht.

De zilveren dat in elke set zit is een mix van kleine glittertjes die holografisch zijn, met wat grotere en sterretjes en maantjes glitters.

De paarse is een leuke combinatie van zilver met paarse glitters en blauwe sterretjes.

De appelblauw-zeegroen is een combinatie van kleine glitters met wat grotere en hier en daar zit er ook een hartjes glitter in.

De roze is eigenlijk een normale leuke kleine roze glitter.

De kwaliteit van deze glittergels heeft me verbaast. Als je deze deppend aanbrengt met het top kwastje dat hierin zit, dan blijft de gel goed plakken en sparkel je geweldig door de glitters! Deze glitters geven echt een magisch effect aan jouw look, ik ben helemaal fan! Zeker omdat ze door de gel zeer makkelijk aanbrengen en ze blijven ook goed op hun plaats zitten! Ik heb spijt dat ze deze glitters niet eerder hadden want voor op tomorrowland waren deze geweldig geweest… Maar het festival seizoen is nog altijd niet over dus deze geweldige glitters gels kunnen nog altijd van pas komen. Of voor een leuk feestje zijn deze ook top! Ik ben blij dat ik ze in alle kleuren heb, want ik ben er zeker van dat deze nog vaak gebruikt gaan worden!

Deze action festival colors kosten per setje dus 2 glitters en een kwastje slechts €1,89. Een kleine prijs om toch helemaal te schitteren!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.