Beauty,  Review

Action: houtskool tandpasta voor wittere tanden

Je weet dat iets mega hip is wanneer het heel de bloggers en instagram wereld veroverd. En ook wanneer de action een budget gelijkaardig producten uitbrengt. Dan weet je zeker dat, dat ene item mega hot is! In dit geval heb ik het over de vreemde zwarte tandpasta! Misschien heb je hiervan al filmpjes zien voorbij komen op instagram. Maar in zo’n zwarte tandpasta zit houtskool en dit zou er voorzorgen dat je tanden vele witter moeten lijken/worden. Je weet waarschijnlijk al dat ik wel hou van een mooie witte glimlach van het teeth whitening filmpje. Toen heb ik eigenlijk een bleek set geprobeerd, maar een tandpasta dat je tanden witter maakt, werkt natuurlijk anders. Want één is dit toch minder schadelijk in de mate dat het kan en twee moet zo’n tandpasta buiten je tanden witter te maken deze ook nog eens goed kunnen poetsen. Als je snapt wat ik bedoel! 😉 Want ik denk dat niemand graag rondloopt met een stinkende adem!

Wat beloofd deze houtskool tandpasta?

We weten al dat deze tandpasta normaal gezien onze tanden moet witter maken. Maar wat doet deze nog meer? Het beloofd ook nog eens een langdurige frisheid, het moet tandplak helpen te voorkomen, helpen om tannines te verwijderen zonder het glazuur te beschadigen en deze tandpasta beval fluoride.

Hoe gebruiken?

Dit is eigenlijk vrij simpel want we weten allemaal wel hoe tandpasta werkt. En deze moet je ook 2x per dag gebruiken om hiermee elke keer je tanden 2 tot 3min mee te poetsen. En het beloofd dat je na 2 weken al verschil merkt en je tanden er witter moeten uitzien.

Resultaat?

Links is voor en rechts is na twee weken elke dag 2x deze tandpasta te gebruiken. Ik zie wel een heel klein beetje verschil, maar nu niet om te zeggen dat mijn tanden heel wat witter zijn geworden. Ze lijken wel ietsje minder geel. Dus ja het werkt wel maar niet zo erg goed zoals beweerd wordt. Ook had ik gehoopt dat zo’n zwarte tandpasta heel spannend zou zijn. Maar het is enkel zwart in het begin, zodra je begint te poetsen wordt het steeds lichter en lichter grijs. De tandpasta reinigt mijn tanden wel goed en de smaak hiervan is gewoon munt. Maar ik merk wel dat ik achteraf het gevoel heb dat mijn tanden niet echt zo fris aanvoelen als bij andere tandpasta’s.

Conclusie?

Het maakt je tanden niet heel wit, maar mijn tanden leken na 2 weken toch iets minder geel. Maaar… het jammere is dat ik niet echt een fris gevoel heb nadat ik mijn tanden hiermee gepoetst heb. Het is een leuke tandpasta om eens uitgeprobeerd te hebben. Ondertussen heb ik deze volledig opgebruikt, maar ik ga deze toch niet meer opnieuw kopen. Daarvoor vond ik het effect toch net niet goed genoeg.

Prijs?

Eventjes een leuk of beter erg feitje… Toen ik ging opzoek hoeveel de prijs nu weer was… Kwam ik exact dezelfde tegen op een webshop. En daar kon je 2 van deze tandpasta’s kopen voor maar liefst… Hou je vast he, €14,95 dat maakt dus ongeveer €7,48 voor 1 verpakking! Terwel dat je voor hetzelfde product slechts €1,39 betaald in de action.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!