Beauty,  Review

Abidis // abipurify balance

Wist je dat in de zomer door de verhoging van de temperatuur een vette huid extra aandacht nodig heeft? De talgklieren gaan harder werken waardoor de poriën wijder worden. Door te zweten is er ook meer risico voor een ontsteking dus ook meer kans op uitslag… En als je een vette huid hebt wil je dit absoluut vermijden, zeker in de zomer! Een vette huid heeft dagelijks hygiëne nodig zodat ontstekingen vermeden kunnen worden. Het beste wat je kan doen is producten gebruiken die geschikt zijn voor jouw huidtype. En over de abipurify balance lijn van abidis heb ik veel positieve reacties ontvangen na mijn eerder artikel over de abidis abi complex plus behandeling. Iedereen dat een reactie had achtergelaten of een mail had gestuurd was hiermee van zijn acne afgeholpen of had hiermee veel verbetering. De abipurify balance lijn voor een vette huid bevat een serum en een crème gel.
 

Sebum reducer

Deze lichte crèmegel  breng je in de ochtend aan op een gereinigde huid. Deze crème zorgt er vooral voor dat in de loop van de dag je huid mat wordt. Ook laat deze de poriën minder hard opvallen. Als je last hebt van verwijde poriën zal je al direct resultaat zien. Want je huid ziet er na afloop enorm gaaf en gezond uit. Je poriën worden dus kleiner en er gaat minder talg worden aangemaakt.

Bio performance refiner

Dit serum moet je ‘s avond op een gereinigde huid in masseren. Dit serum zorgt er voor dat je huid mat wordt en een betere uitstraling zal hebben. Het verminderd de imperfecties waarmee een vette huid te maken heeft. Het serum voelt enorm fijn en fris aan. Het trekt makkelijk in mijn huid en heeft ook een aangename geur!
Als je een vette huid hebt zullen deze producten je goed bevallen! In de ochtend gebruik je sebum reducer en ‘s avond de bio performance refiner. Je hebt snel resultaat met deze producten, je vette huid zal plaats maken voor een gezonde en gaaf uitziende huid. Deze lijn is echt een must try als je een vette/acne huid hebt. Abidis heeft ook voor alle andere huidtypes aangepaste producten. In de toekomst zal ik hierover ook meer vertellen. Want het is echt belangrijk dat je voor jouw huidtype de juiste producten gebruikt!
 Lots of love xxx

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin