Beauty,  Review

Essence LE glow like…

Vorige week was ik in het kruidvat omdat ik dringend nagellijm nodig had… Maar ik ben natuurlijk niet enkel met nagellijm naar huis gegaan. Want ik zag namelijk dat ze net de nieuwste limited edition van essence aan het uitstallen waren. Ik heb rustig wat rond gekeken en wanneer de nieuwste collectie helemaal klaar stond ben ik hier gelijk naar toe gevlogen. Ik wist niet welke collectie het was maar het is dus de ‘glow’ collectie. En ik hou wel van een mooie glow dus heb ik uitgebreid de producten bestudeerd. Ik wou alles kopen maar heb tegen mezelf gezegd dat ik maximum 4 product mocht meenemen. Dus ik wist direct waarvoor ik ging gaan. Ik kocht namelijk de kwast, holographic poeder en twee liquid highlighter van deze collectie. Ben je benieuwd of je met deze een prachtige glow krijgt? Lees dan snel verder!

Multi-use liquid highlighter / €2,99

Ik heb deze liquid highlighter in beide kleuren. Een goude en een meer rozige highlighter. Je kan dit enkel als highlighter gebruiken of mengen met jouw dagcrème of foundation. Als highlighter zijn ze erg subtiel maar wel mooi! Maar ik had deze voornamelijk gekocht om te mengen met mijn foundation… Als ik de roze meng met mijn foundation dan geeft dit voor mijn net een niet zo mooi resultaat. Maar als ik de goude meng met mijn foundation dat krijg ik een prachtige subtiele glow! Ik vind ze heel fijn, enkel de roze ga ik meer gebruiken als highlighter en dan de gouden ga ik altijd mengen met mijn foundation, om een heerlijke mooie glow aan mijn huid te geven!

Highlighter and strobing brush / €2,89

Ik was al een tijdje opzoek naar een goede highlighter kwast, maar het was het net allemaal niet. Maar deze leek me wel perfect hiervoor! En ik had gelijk, met deze kwast kan je heel makkelijk en juist je highlighter op zo’n subtiele of felle manier aanbrengen zoals jij wenst. Het is een zachte en heerlijke kwast! Perfect ook voor strobing maar ik gebruik deze zeer graag voor highlighter! Zeker een toppertje van deze collectie!

Holographic loose powder / €3,59

Maar nog een ander toppertje is deze holographic loose powder! Wat, wauw wat is deze poeder prachtig! Ik had dit echt niet verwacht maar het is inderdaad een holografische poeder! Als je deze gebruikt als highlighter schitter je in elk licht anders, van een mooie koele glow tot een iets meer roze glow, echt prachtig! Ook vind ik zo’n poeder heel fijn en nauwkeurig werken als highliger! Deze powder is een aanrader! Ik zou hiervan zelfs nog een back-up willen gaan kopen zo prachtig is deze!

Zoals je een beetje kan zien is de highlighter zeker holographic en is het gewoon een prachtje!

Met deze collectie van essence ga een prachtige glow hebben! Ik kan zelf vooral de kwast en het prachtige holografische poeder aanraden! Deze glow LE is een zeer leuke en goede collectie van essence, dus ben benieuwd hoe ze zich gaan overtreffen met de volgende LE!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!