Personal

7x geweldige beauty trends voor 2018

Trends zijn soms moeilijk te voorspellen want je weet nooit hoe het gaat lopen… Maar ik heb 7 dingen opgesomd waarvan ik zeker ben dat dit enorm hot zal zijn dit jaar! Het zijn 7 hele leuke beauty trends want je zeker blij zal zijn! Ik sta echt te popelen om sommige trends uit te proberen! Wil je ook graag op de hoogte zijn van wat enorm in zal zijn dit jaar? Lees dan snel verder om deze leuke trends te ontdekken!

Warme haarkleuren

Vergeet alle koele haartinten want in 2018 is het all about de warme haarkleuren! Dit is eens iets nieuw dan al die grijze en assige tinten! Vanaf nu is het kastanjebruin, goudblond, chocoladebruin,.. hoe warmer de tint hoe beter! Zelfs highlights en donkerdere punten zijn toegelaten bij deze kapsels! Ik vind het zelf zo mooi dan ik aan het twijfelen ben om mijn haar te kleuren in een heerlijke warme tint. 😉

Holografisch

Holografische make-up producten hebben nu eenmaal iets magisch! Dus ik snap deze trend totaal! Want ik ben ook dol op holografische makeup! Het ziet er niet enkel zeer mooi uit maar ook op de huid is het geweldig om te glinsteren in alle regenboog kleuren. Dus reken maar dat je dit jaar veel holografische nagellak, oogschaduw, highlighters en zelfs lipproducten zal tegenkomen!

Een bericht gedeeld door Sephora (@sephora) op

Nachtelijke haarrituelen

Vergeet snel even voordat je gaat douchen een haarmaskertje op te doen. Want nu is het de trend om dit de avond er voor dit te doen. En Dan moet je dit ‘s morgens uit te spoelen en je haren wassen met shampoo en verzorgen met conditioner. Je haren zullen je dankbaar zijn! Ik heb een overnight haarmasker gekocht van sepohara en hier zit zelfs een mutsje in om ‘s nacht op te doen. Ik ben benieuwd om dit uit te proberen! Want ik denk wel dat het fijn is dat zo’n product de hele nacht kan intrekken! Dus vanaf nu als treatment voor je haar af en toe eens een nachtelijk haarritueel!

Kokos

Ik ben dol op kokos dus hell yes for this trend! Vanaf nu ga je veel producten vinden dat een heerlijke kokos geur hebben! Kokos is super goed voor huid en haar dus ik ben benieuwd welke producten met kokos ik allemaal ga tegenkomen.

Glitter all the way (vooral oogshaduw)

Glitter oogschaduw doet het altijd goed! Zeker als je ziet hoeveel prachtige glitter palettes er wel niet zijn! Echt om bij weg te dromen. Dus als je trendy wilt zijn in 2018 moet je zeker aan de slag gaan met heerlijke glitter oogschaduw! Want je nooit genoeg glitteren he? 😉

Een bericht gedeeld door Sephora (@sephora) op

Glanzende lippen

Vergeet de klassieke matte lippen want nu is een glansje terug! Yes, want sommige matte lippenstiften droogde de lippen wel enorm uit. Maar dit is verleden tijd want mooie gezonde ogende lippen met een glosje is terug trendy. En als je twee trends in 1 wilt combineren kan je een holografisch glosje opdoen!  😉

Derma roller

Iets wat heel hoog op mijn wishlist staat is de welbekende derma roller, dat je nu zeer vaak ziet passeren! Een derma roller heeft allemaal klein titanium naaldjes dat je in verschillende maten kan kopen afhankelijk van jouw wensen. Deze naaldje maken kleine gaatjes in de huid waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd ook wordt je dagcrème hierna beter opgenomen in de huid. Deze naaldjes zijn veilig en veroorzaken geen bloedingen of schade. Dus zo’n derma roller klinkt zeker zeer interessant!

Dit zijn dus 7 beauty trends dat je veel zal zien voorbijkomen dit jaar! Ik moet eerlijk toegeven dat ik ze allemaal super vind! Vooral de derma roller en een prachtig glitter palette moet ik me zeker en vast nog aanschaffen!

Welke trend vind jij het leukste om nog vaak tegen te komen dit jaar?

Vergeet zeker niet om mee te doen aan de winactie waar ik drie leuke beauty pakketjes weggeef. Deelnemen kan nog tot 13/01.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!