Beauty

7 best gelezen artikels van 2019

Ik weet dat ik een beetje laat hiermee ben… Maar via mijn blog heb ik het nog niet gedaan… Dus natuurlijk wil ik je een schitterend 2020 toewensen! Dat al je dromen en wensen voor dit jaar mogen uitkomen! Ik hoop dat het jouw jaar wordt! En ik wil je natuurlijk bedanken om vorig jaar en ook dit jaar weer mijn blog te volgen! Dankjewel! <3

Omdat ik niet heel veel tijd heb gehad door de hectische feestdagen komen enkele artikels over 2019 met een beetje vertraging online. Maar om te starten deel ik graag met jullie de 7 meeste gelezen artikels van vorig jaar op missprettiness.com. Het was een beetje een nek aan nek race maar dit zijn de uiteindelijke 7 artikels die het meest gelezen zijn in 2019! En ik neem 7 omdat misschien een beetje bijgeloof maar ze zeggen toch altijd lucky number 7! 😉 Dus laat ik je snel de 7 meest gelezen artikels in random volgorde zien.

Essence mascara: I need a miracle

Dat deze er tussen staat snap ik zeker en vast, want een goede mascara vinden is helemaal niet gemakkelijk… Maar als je opzoek bent naar een fijne budget mascara dat lengte geeft dan is deze zeker iets voor jouw!

Action: houtskool tandpasta voor wittere tanden

Mooie verzorgde (witte) tanden vind ik zelf belangrijk. Ik ben zeker niet de enige want dit artikel over de action houtskool tandpasta dat moet zorgen voor wittere tanden werd zeer goed gelezen! Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik deze niet meer opnieuw gekocht heb. Het maakte mijn tanden wel minder geel (check zeker mijn artikel voor, voor en na foto’s), maar achteraf had ik toch niet echt een fris gevoel. Kan natuurlijk aan mij liggen, maar mijn tanden waren zeker ietsje minder geel!

Too faced lip injection extreme

De lip injection extreme staat er ook tussen en dit verbaast me helemaal niets! Want tegenwoordig is mooie volle lippen toch wel een trend. En misschien wil je dit ook net zoals mij maar zie je lip fillers niet echt zitten? Ja, dat is deze sexy lips een product voor jouw! Ik ben hiervan zeer tevreden, ik heb dit product ondertussen ook helemaal opgemaakt! Het irriteert de lippen, je voelt het wel wat tintelen/branden, maar net door ze te irriteren worden ze groter. Ja, dit product werkt zeker maar het is een gevalletje van no pain no gain.

The body shop: face mist

Deze face mist zien er erg leuk uit en werken ook zeer fijn! Iedere face mist heeft een andere werking en kan je gebruiken zo of als ‘setting spray’ over je make-up.  Ik gebruik deze nog steeds, de mandarin spray en deze geeft een oppepper aan mijn huid.

Action: my skin facial sheet mask panda & kitty

Ah, deze leuke budget proof sheet maskers van de action staan er ook tussen! Deze zijn ideaal voor een funny sleepover party of een me time momentje aangezien deze er zeer leuk uitzien! Mijn favoriet was wel de panda omdat deze heerlijk rook en een verfrissend effect had. Maar heb je binnenkort een girls night dan zijn deze sheet masks zeker een must voor even wat fun en extra verzorging voor je huid, win-win situatie! 😉

Yves Rocher: repair shampoo, conditioner & haarolie

In deze haar producten zitten geen silicone, kleurstoffen en parabelen. Het is een ideale set gericht op zeer droog of pluizig haar. Maar zelfs voor krullend haar zijn deze producten top als je gezond, zacht en glanzend haar wenst. Dit artikel doet me er trouwens aan herinneren dat ik deze zeker eens opnieuw moet kopen!

The body shop: vitamin C glow boosting microdermabrasion

Ja, deze ‘scrub’ van the body shop is geen normale scrub, het is namelijk een glow boosting microdermabrasion, het voelt anders aan dan een scrub. Maar werkt gewoon ge-wel-dig goed! Ondertussen is deze opgemaakt en moet ik dringend een nieuwe verpakking gaan kopen. Want buiten een top product is deze nog eens zuinig in gebruik. Dit is een ultieme favoriet van mij!

 

Ik vind het interessant om te zien welke artikels er goed gelezen worden. The body shop en action staan hier beide 2 keer in, dus dat is fijn om te weten dat deze reviews vaak goed gelezen worden! Moest je zelf graag een review van een bepaald producten zien voorbij komen mag je dit altijd laten weten! 🙂


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.